Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Oven

  21.3. – 20.4.

  Venera, čutna lepotica mitologije, vam bo naklonjena v ljubezni in prijateljstvu. Spremljala vas bo tiha sreča in ugodnosti. Aspekt med Marsom in Neptunom obljublja duhovno pustolovščino in odvzema fizično energijo. Vsekakor bo štela tako preudarnost, kot tudi previdnost.

   

  Bik

  21.4. – 20. 5.

  V primeru, da boste sledili glasu svojega srca, najdete v sebi moč za spremembe, ki vam bodo dane tekom tega tedna. Pluton bo tisti, ki bo razkril nekaj iz preteklosti in vaša naloga bo, da omenjeno razrešite. Odlikovala vas bo treznost in tako boste v celoti prišli stvarem do dna.

   

  Dvojčka

  21.5. – 20.6.

  Aspekt med Merkurjem in Saturnom vam bo podaril zanimive informacije in iztočnice, ki vam bodo prišle zelo prav pri reševanju zadev, ki so vezane za raziskovanje in komunikacijo. Določiti si boste morali osebne meje in se jih držati. Ob strani vam bo stal srčni izvoljenec. Srečen dan: sreda.

   

  Rak

  21.6. – 22. 7.

  Jupiter, planet filozofije, tujine in širitve vam bo naklonjen. Napredovali boste na osebni ravni in v pozitivnem smislu bodo izstopale denarne zadeve. Naredili pa boste tudi prerez in privabili v svojo bližino ljudi, ki so vam naklonjeni. Od srede dalje popaziti na svoje zdravje (predel kolkov).

   

  Lev

  23.7. – 22. 8.

  Pridobili boste uporabne in zanimive informacije in tako boste kos zadanim obveznostim. Teden bo v znamenju osebne preobrazbe in dela na sebi. Naklonjeno vam bo Sonce, ki bo okrepilo samozavest, magnetičnost, ter plemenitost in Pluton, ki doda globino in željo po raziskovanju.

   

  Devica

  23.8. – 22. 9.

  Pomembno bo, da boste znali na pravilen način reči bobu bob. Kako boste omenjeno naredili bo odvisno od vas, seveda pa bo teden prijeten in poln nekih obveznosti. Po zvezdnih namigih bi bilo modro, da si vzamete nekaj časa zase. Lepota življenja se od nekdaj skriva v malenkostih.

   

  Tehtnica

  23.9. – 23.10.

  Retrogradni Merkur vam bo naklonjen v diplomaciji, dogovorih in raziskovanju preteklosti. Narediti boste morali analizo, kdo vašo pomoč potrebuje in kako boste v tednu vlagali energijo. V sredo sledi preobrat, ki prinaša čarobno preobrazbo. Slediti pa boste morali glasu svojega srca.

   

  Škorpijon

  24.10. – 22.11.

  Notranja moč vam bo pomagala razumeti globino življenja. V celoti vam bo naklonjen Mars, ki v sebi skriva nekaj dobrih iztočnic za duhovno in osebno napredovanje. Narediti pa bo potrebno načrt in mu slediti. Prijatelji bodo tisti, ki vam bodo pokazali modrino neba in tako prinesli popestritev.

   

  Strelec

  23.11. – 21.12.

  Službene obveznosti se bodo kopičile, ampak vas omenjeno ne bo obremenjevalo. Rokave boste zavihali v četrtek in tako dokončali tisto, kar bo nujno. Pomembno vlogo bo igrala vera in zaupanje, tako boste to širili naprej med ljudi in dosegli priljubljenost. Ljubezen: šteje iskren pogovor.

   

  Kozorog

  22.12. – 20. 1.

  Narediti bo potrebno osebno bilanco in pri tem boste spontano odkrili, kaj vas veseli in kaj bremeni. Naklonjen vam bo Merkur in Saturn, tako boste močni v komunikaciji in retoriki. V ljubezni se bo potrebno odločiti in štelo bo zaupanje. Romantike pride konec tedna in tako bo vse lepše in bolj popolno.

   

  Vodnar

  21.1 – 18. 2.

  Pred vami je umirjen teden, ki v sebi skriva aspekt polnosti. Tako boste v miru dokončali nekaj iz preteklosti in se aktivno lotili obveznosti, ki bodo prihajale ena za drugo. Napredovali boste v samozavesti in pridobili okoli sebe ljudi, ki jih boste navdušili s svojim znanjem in lastnimi izkušnjami.

   

  Ribi

  19.2 – 20. 3.

  Pred vami je romantičen teden in nalogam boste vseeno v celoti kos. Mars vam bo nekoliko vzel fizično energijo in zato šteje nekaj posebna previdnost in preudarnost. Naučiti se boste morali postaviti zase in ločiti uporabne informacije. Čustveno se boste dobesedno razcveteli.

   

  Vir: Nedelo

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Ti pošljemo izbor TOP vsebin raje na email?

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.

  Izbor TOP vsebin na tvoj email ↓

  Omogočamo ti hitro odjavo in 100% spoštujemo tvojo zasebnost.