Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vsi si želimo, da bi se stopala v čevlju počutila dobro, saj v obutvi preživimo skoraj 10 ur na dan. Pomembno je, da je stopalom v tem času udobno, da so materiali kakovostni in, da vzdržijo različne vremenske situacije. Poglejmo osnovne zakonitosti pri izbiri čevljev za lahkoten korak.

  Se tudi vam pogosto zgodi, da kupite čevlje, ki so vam všeč, nato pa jih zaradi neudobnosti nič kaj radi ne nosite? Pri nakupu nikakor ne morete zgrešiti, če izberete Ara obutev, saj je ravno udobje njihova najpomembnejša lastnost, z različnimi funkcijskimi dopolnitvami in elegantnim stilom, ki bo navdušil vse, ki ste radi v trendu. Pri Ari so tudi pripravili seznam lastnosti, ki so pomembne pri vašem novem čevlju, da vam bo nova obutev kar najbolje služila.

  Udobje

  Čevelj naj se prilagaja vaši nogi in ne obratno. Kdo pa želi otiščance in boleče noge? Ara zagotavlja udobje s široko izbiro različnih modelov. Za udoben korak omogoča različne širine kopita, izbirate lahko med širinami G, H in K. Svetujemo, da si vzamete čas in poiščete pravo velikost. Za vse, ki imate težave s številkami, ima Ara v svoji ponudbi tudi polovične številke.

  Materiali in funkcijske lastnosti

  Izbor materialov je pri čevljih ključen. Ne želimo, da so naše noge v zimskih dneh mokre – zato izbiramo vodotesne materiale. Kljub temu pa bodite pozorni, da material diha, da boste na koncu dneva sezuli sveže noge. Izbira Ara obutve je nadgrajena s funkcijskimi lastnostmi, kakovostno izdelavo in vrhunskimi materiali. Od neprepustne membrane Gore-Tex do pravega usnja. Vedno najboljša kakovost za vaše noge.

  Čevelj vam mora biti všeč in mora se uskladiti z vašim stilom

  S sodobnim dizajnom, ki je uspešno umeščen v dolgo tradicijo podjetja Ara, je Ara čevelj prava izbira za vse, ki prisegajo na udoben korak. Jesenske in zimske modne smernice letošnjega leta predstavljajo ekstremno pester spekter različnih stilov: od večnega chic videza z nekaj kovinskimi elementi do športnih casual čevljev z inovativnimi visokokakovostnimi elementi. Naravni odtenki sive, bež in rjave ostajajo nepogrešljivi. Zimski modni stil pa oblikujejo predvsem zlati, srebrni in vintage kovinski odtenki.

  Ne pozabite na detajle

  Že nekaj sezon je v kolekcijah Ara poudarjen detajl, ki naredi vsak čevelj poseben. Poleg visoke kakovosti, udobja in širokega nabora je pomembno, da čevelj odseva vaš življenjski stil. Bodite pogumni pri izboru detajla, ki vas bo definiral na ulici! Ob naslednjem sprehodu skozi trgovino priporočamo živalski potisk ali kovinski element.

  Želite ostati v koraku z zadnjimi modnimi trendi?

  Obiščite eno od trgovin Mass v Sloveniji in poiščite pravi modni navdih. Ponujajo vam namreč pestro izbiro Ara modnih čevljev in torbic za vse okuse ter za najrazličnejše priložnosti: za sproščene sprehode po mestu ali pa najbolj elegantne trenutke v letu. Letošnja moda vam dopušča veliko ustvarjalnosti, zato se prepustite svoji domišljiji in s čevlji in torbicami Ara dodajte pravo piko na i vsakemu vašemu stajlingu. Nekaj najlepših parov, ki so tudi predstavljeni v galeriji, pa poiščite v trgovinah MASS po vsej Sloveniji. Vsa ponudba Ara obutve v Massu je vidna tukaj.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje