Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Vsi smo že kdaj imeli pomisleke v smislu: to je čudovit trend, ampak – ali si ga lahko prisvojim in izgledam fenomenalno? S to dilemo se lahko poistovetimo prav vsi, še posebej ko gre za nove trende.

  In tu je nekaj nasvetov, kako aktualne trende obrnete sebi v prid.

  PLASIRANO KRILO

  Plasirana krila so uradno nazaj! Vse ljubiteljice retro stila bodo tako zagotovo prišle na svoj račun. Če želite, da bo krilo kar se da »uporabno« in univerzalno, izberite takšnega v nevtralnih barvah – tako ga boste lahko stilirali s puloverji in majicami. In ne pozabite na simpatične balerinke!

  www.trgovina-figura.si

  KLASIČNE SUPERGE

  Superge z vezalkami ali še bolje – brez vezalk – so trend pomladi. Spet je čas, da iz omare povlečete superge, ki ste jih nosili v rani mladosti, najsibo to klasičen Converse čevelj ali Adidas model; pomembno je le, da gre za superge! Kombinirajte jih s kavbojakmi in usnjeno jakno – to bo dobitna kombinacija. Izberite takšne v beli ali črni barvi.

  Letošnje barve so ROŽNATA…. 

  Trendi za pomlad/poletje 2017 napovedujejo kose oblačil vijolične in roza barve. S tem boste svoji pojavi dodali modern pridih. Barvi sami po sebi dajeta vtis živahnosti in življenjske energije. Če niste prepričani, da si boste kombinacijo obeh barv upali nositi, najprej preizkusite s posameznimi kosi!

  Takšne srajčke najdete na spletni strani www.trgovina-figura.si.

  ….VIJOLIČNA, ….

  Komplet ženskega krila in majice

  …in NUDE!

   

  Svetlo bež krilo, ki izgleda kot usnje, lahko nosite čez dan na delovnem mestu ali pa zvečer.

  KOMBINIRAJTE JOPICO in SRAJCO 

  Vse je plastenju – ta čudovit in ob enem praktičen kos se vrača (v kolikor ne ostaja tu že nekaj sezon). Spodaj oblecite lepo barvno srajco, krilo, kavbojke, obleke in poleti celo kratke hlače. Možnosti imate veliko!

  Nežne pastelne barve gredo izvrstno k svetlim hlačam.

  Vsa oblačila na slikah najdete v spletni trgovini www.trgovina-figura.si.

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje