Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Za študentkami je prvi teden pouka, pred njimi pa je še celo šolsko leto polno učenja, stresa in neprespanih noči. Vsak mesec pa bo zloglasna menstruacija še toliko bolj otežila študijske dni najbolj pridnih študentk, ki bodo cele dneve prebile na faksu ali v mestni knjižnici.

  Kako si torej v času menstruacije olajšati dolge ure med obveznimi predavanji ter pol-urnim odmorom za malico? Si že morda slišala za menstrualno skodelico? To je vedno bolj priljubljena alternativa klasičnim vložkom in tamponov, ki pa poleg zanesljivosti in udobja prinaša tudi ostale prednosti.

  Menstrualna skodelica LaliCup

  Menstrualna skodelica LaliCup

  Prihranek denarja

  Ker je nakup menstrualnih pripomočkov obvezen, se redkokdaj zavemo, koliko pravzaprav letno porabimo zanje. Med študijem (približno štiri leta) lahko za tampone in/ali vložke porabiš tudi 400 EUR! Če to primerjaš z menstrualno skodelico, nakup katere znaša približno 30 EUR in katere življenjska doba traja tudi do 10 let, si lahko predstavljaš vsoto denarja, ki bi jo prihranila z uporabo skodelice!

  Prihranek časa ter brezskrbnost

  Dolge ure na faksu se lahko z uporabo običajnih vložkov spremenijo v krvavo nočno moro! Z menstrualno skodelico ni strahu pred madeži na tvojih hlačah in sedežu, saj lahko pred praznjenjem počakaš tudi to 12 ur! Tako se lahko na seminarjih in predavanjih se totalno brezskrbno osredotočiš na razlago profesorja.

  Skrb za okolje

  V letu 2018 se vedno pogosteje opozarja na manjšo porabo plastik, recikliranje ter splošno ohranjanje okolja. Ker ima menstrualna skodelica dolgo življenjsko dobo, znatno zmanjšamo število odpadnih tamponov ter vložkov in prispevamo k manjšemu onesnaževanju okolja.

  Če želiš menstrualno skodelico še bolje spoznati, klikni tukaj!

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje