Site icon Caelle

Kako PRAVILNO uporabiti BB kremo?

ocena bralcev
0 od 0

Kdo si ne želi racionalizirati svoje lepotne rutine, obenem pa prihraniti na času in denarju? BB krema predstavlja enega izmed najbolj vročih trendov v lepotni industriji, saj koži nudi vsestransko nego.

BB krema je priljubljen kozmetični izdelek, ki kožo vlaži, prekriva nepravilnosti, matira in ščiti pred UV žarki. Tovrstno kremo uporabljam tudi jaz – Nina, urednica Caelle. In to že nekaj časa. Zakaj? Enostavno, ker mi precej olajša jutra, saj si resnično ne želim kratiti svojega spanca in na račun ličenja porabiti celo uro (dragocenega) časa .Če kreme niste še nikoli uporabljale in pri nanašanju potrebujete pomoč, potem ne spreglejte teh nekaj nasvetov, ki sem se jih tekom časa naučila tudi sama.

Nasveti, kako uporabljati in nanesti BB kremo:

1. Pred nakupom poskrbite, da boste točno vedeli, kaj BB krema sploh je in kakšne so njene funkcije. Prava BB krema bi morala kožo:

Podrobnejša raziskava o kremi vam po pomagala ugotoviti, če je izdelek kakovosten in pravi za vas. Bodite pozorni na kritike, ki omenjajo tonus kože, tip kože in stanje kože po uporabi. Nič hudega, če si za to vzamete malce več časa!

2. Za svojo kožo izberite najboljšo BB kremo. Ne pozabite, da imajo različni tipi kože različne potrebe.

3. Izberite ton, ki se ujema s tenom vaše kože. Ne pozabite: Če primerjate tone, primerjajte ten na obrazu ter na vratu in NE na rokah. Na rokah je namreč ten nekoliko drugačen.

4. Vedite, kdaj in zakaj uporabljati prste. Večina žensk (vmes sem tudi jaz) svojo BB kremo najraje nanese z roko oziroma s prsti. Zaradi toplote kože je kremo tako najlažje uporabljati. Preverjeno.


Resnične ženske. Jaz, ti. Resnične težave. In resnični rezultati!

4 RAZLIČICE, 6 ODTENKOV, ZA VSAKO DAMO PRAVA BB KREMA

Če si tudi ve želite vsako jutro prihranili nekaj minut svojega dragocenega časa in izgledati nič manj kot popolno, potem preizkusite svojo BB kremo

Še en nasvetek: Puder je lahko odlična rešitev, vendar je pod njim skorajda obvezno uporabiti vlažilno kremo. Pa je puder tudi dovolj obstojen, da so nepravilnosti prekrite? BB krema se lahko nosi samostojno ali kot puder in je dobro prekrivna in obstojna (poglejte zgornjo sliko). Vse, kar morate storiti, je, da izberete tisto, ki bo ustrezala vašemu tipu kože. Enostaven izbor, enostavna rešitev za vlaženje in prekrivanje v enem samem koraku.

Na voljo so številke 01 do 03, ki so namenjene predvsem prekrivanju rdečice, 04 je ustvarjena za mastno in tudi problematično kožo (mozoljčki), 05 proti staranju in 06 za suho kožo. Sama kombiniram številki 02 in 04:

In če si poleg dragocenega časa želite kremo, ki bo zakrila rdečico, podočnjake, popokane kapilare, mozolje in ogrce in kožo primerno navlažila, obenem pa vam nanos ne bo vzel več kot nekaj minut, potem jo hitro naročite TUKAJ!

 

ocena bralcev
0 od 0
Exit mobile version