Hitre zanimivosti
  ocena bralcev
  0 od 0

  Redno samozadovoljevanje zdravo, pri tem pa vam lahko pomaga marsikatera posteljna igračka. In ni presenetljivo, da imajo ti mali pomočniki zelo zanimivo zgodovino….

  1. Arheologi so odkrili, da so dildote uporabljali že pred približno 28.000 leti. Če ste pod vtisom, da stari ljudje niso imeli prav nobene pomoči, se motite.

  2. Prvi električni vibrator je bil izumljen že leta 1880. Britanski zdravnik Joseph Mortimer Granville je tega leta torej ustvaril prvo elektromehanski spolno igračko.

  3. Z letom 1918 so bili vibratorji že široko sprejeti, stranke so jih našle celo v Sears katalogu. Natančneje, na oddelku za dom.

  4. V letu 2009 je kar polovica Američanov uporabljala vibratorje. Po Livescience, več kot 50 odstotkov žensk, od moških pa okoli 45 odstotkov. Lahko si samo predstavljamo, kakšna je ta statistika danes.

  5. V Teksasu je nezakonito imeti v lasti več kot šest “nespodobnih naprav” (da, s tem mislimo vibratorje in druge reči). To je precej čudaško, zakaj ravno šest?

  6. Za poročene ženske je bolj verjetno, da bodo uporabljale vibrator. Zelo zanimivo….

  7. Film 50 odtenkov sive je “kriv”, da je prodaja bondage igračk kar poletela in to za 50%.

  8. Najdražji vibrator je prekrit z belim zlatom in diamanti. Njegova cena? No, 55.000 USD.

  9. Če mislite, da so vibratorji vselej isti, se motite. Tudi ti so postali visoko tehnološki,  Whoop.de.doo vibrator, na primer, ima intuitiven nadzor, polnilnik USB in Braillove pike. V notranjosti igrače se nahaja tudi zelo inteligenten mehanizem, skupaj z akumulatorskim napajalnikom je lepo skrit pod plastjo belega medicinskega silikona, kar pomeni, da je vibrator popolnoma nepremočljiv in, kar je najpomembneje, 100% higienski.

   

  Spalnica

  ocena bralcev
  0 od 0

  Preden greš... ↓

  Bi brezplačno analizo osebnostnega tipa?

  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje

  Poznaš svoj osebnostni tip?

  Kaj pa od partnerja ali otrok?
  ✅ Hitro izboljšaj odnose ✅ 100% deluje