Z objavo svojega selfija na družabnih omrežji nam zvezdniki (morda namenoma ali ne) pokažejo še bolj »človeško« plat sebe – deljenje fotografij svojega vsakdana s fani; zares neprecenljivo!

Če uporabljate aplikacijo Snapchat pa vas nemalokrat lahko presenetijo s sliko (beri in piši!), na kateri se pojavijo povsem brez make-upa.

V nadaljevanju si poglejte, katere zvezdnice so se odločile, da svoj obraz, ki ga pred tem ni obdelala horda vizažistov in frizerjev, ovekovečijo na svojem Instagram profilu:

  1. KYLIE JENNER

Mlada lepotica se je zavedala, da bo ob objavi te fotografije požela nič manj kot bučen aplavz.

Kylie Jenner

  1. CAMERON DIAZ

Igralka, ki trenutno predstavlja svojo knjigo Longevity, se brez make-upa pojavi z namenom, da bi javnost soočila z naravnim procesom – staranjem. Palce v zrak!

Cameron Diaz

  1. LADY GAGA

Od pompozne pevke za njen 30. rojstni dan nebi mogli pričakovati nekaj običajnega; poleg njenega nenaličenega obraza je na sliki še ogromen kos torte, ki ga za svoj dan posveča oboževalcem – kako ljubko!

Lady Gaga

  1. CINDY CRAWFORD

Skorajda zimzelena manekenka je pod fotografijo zapisala: »First day at 50. Thank you for all of the birthday wishes yesterday!« Za svoja »rosna« leta izgleda naravnost fantastično, kajne?

CINDY CRAWFORD

  1. GIGI HADID

Blondinka, ki s svojo neobičajno postavo ruši pravila lepotne industrije, brez ličil izgleda popolno. No, ja – naravna lepota pač…

GIGI HADID

  1. NICOLE SCHERZINGER

Tudi ta simpatična temnolasa pevka spodbuja zvezdnike k objavljanju neobdelanih fotografij brez make-upa. Pohvalno!

NICOLE SCHERZINGER

  1. BEYONCE

Kraljica v vseh pomenih besede – nadarjena, pametna, radodarna in preprosto lepa – ena in edina; Beyonce. Zvezdnica na svojih socialnih omrežjih ne skopari z neobdelanimi in intimnimi fotografijami.

BEYONCE

  1. JENNIFER LOPEZ

Laino pevka in igralka nas prikrito opozarja, da v posteljo nikar ne hodimo z ličili! Lahko noč Jennifer

JENNIFER LOPEZ