Medsebojno žensko povezovanje, izmenjava zamisli, spontano druženje ter zabava imajo prav neverjetno in neprecenljivo moč. Ta je tolikšna, da lahko združi kar 500 prodornih in uspešnih žensk zgolj na enem mestu ter ustvari edinstveno zgodbo 500 podjetnic.

Organizatorke dogodka 500 podjetnic

Skupaj zmoremo več!

Letos bo že tretjo leto organiziran dogodek 500 podjetnic; namenjen vsem ženskam, ki imajo podjetno dušo, so polne inovativnih idej, rade ustvarjajo in v sebi odkrivajo vedno nove, še neodkrite potenciale. Rdeča nit dogodka bo slogan Skupaj zmoremo več! V tem duhu se bo odvijal celotni program dogodka: skrbno so izbrani predavatelji, obravnavane tematike, gostje in čaka vas še veliko dodatnih presenečenj.

Podjetniška žilica, srčnost, inovativnost

Zaznamujejo tri uspešne in prodorne ženske Zorico Jakolin, Uršo Žorž ter Petro Škarja, ki so tudi organizatorke udarnega dogodka. Ena je odlična organizatorka, druga uspešna predavateljica, tretja pa s svojim entuziazmom širi obilico navdušujoče energije. 3 podjetnice verjamejo v moč medsebojnega povezovanja in združevanja ter v skrite podjetniške potenciale, ki jih nosi v sebi sleherna ženska. Potrebno je le, da jih s skupnimi močmi privabite na plan in s tem zaživijo v svoji pravi podobi.

500 podjetnic, dogodek ženskega podjetništva

Nepozabno druženje

500 podjetnic je dogodek, ki ga podjetna ženska zagotovo ne sme zamuditi. Letos se odvija  že tretjo leto zapored in postaja nekakšen kultni simbol ženske podjetniške energije. Kritike so izredno pozitivne, udeleženke so navdušene nad samim potekom dogodka, nad novimi poznanstvi ter spletenimi prijateljstvi, zato so mnoge ženske odločne, da se bodo naslednje leto ponovno vrnile – še v večjem številu.

Za vse, ki še niste prijavljene

Ker nas organizatorke vedno znova presenečajo s svojo unikatnostjo ter izvirnostjo, lahko tudi letos  nestrpno pričakujete nepozabno doživetje. Vse, ki še niste prijavljene na dogodek 500 podjetnic, imate še vedno čas prijave. Dogodek se bo namreč odvijal v sredo, 18. 3. 2015, v Austria Trend hotelu v Ljubljani. Na dogodku pa letos ne bodo samo ženske, temveč bo prisoten tudi en poseben moški, ki v sebi prav tako nosi podjetnost, prodornost, srčnost. Poseben gost bo namreč predsednik Republike Slovenije, g. Borut Pahor. Hkrati bodo govorniški oder popestrili številni drugi zanimivi in razpoznavni gostje: Alen Kobilica in Mitja Mori; Andrej Božič in Ksenija Špiler Božič; Brigita Pirc; Filip Kržišnik in Blaž Slanič ter Elvis Nukić. Povezovalca dogodka bosta Gregor Hribar ter Lenja Faraguna. Vse lepe in prijetne trenutke pa bosta fotografsko zabeležila Barbara Reya ter Urban Štebljaj. Več dodatnih informacij pridobite na njihovi spletni strani.

500 podjetnic, žensko podjetništvo