Sončna očala niso le modna muha poletja, pač pa so postala nepogrešljiv modni dodatek vsake ženske, pa tudi moškega, ne glede na letni čas. Pa pustimo tokrat moške pri miru… Drage dame, ali ste vedele, da lahko na spletni strani Lesena Očala najdete najnovejša lesena sončna očala, narejena prav za vas?

Z naravo k modi

Vse že vemo, da se modne smernice vračajo v 60-ta leta ali pa še dlje nazaj. Tja daleč nazaj, ko so darovi narave bili edini uporabni material. Posledično se seveda k temu nagibajo tudi modni dodatki. Ena teh so prav lesena sončna očala, ki bodo v vas zbudila občutek, da ste se vrnile v preteklost in pri tem še vedno obdržale glamur sedanjosti. Torej, okolju prijazen material preteklosti in prihodnosti – les, z barvami, podarjenimi od same matere narave ter dizajnom modernega sveta z ostrimi, a elegantnimi linijami. Skratka, kombinacija, ki ustreza prav vsaki izmed nas in ki zadovolji tudi najbolj zahtevne predstavnice nežnejšega spola, saj jo lahko tako ali drugače vključimo skoraj v vsak stil oblačenja.

Lesena Očala 2

Namesto plastike raje izberite les

Tisti, ki mislijo, da so leseni izdelki stvar preteklosti, se motijo. Sintetičnim stvarem ni bil v modi nikoli usojen izjemen uspeh, poleg tega so ljudje nanje dejansko lahko tudi alergični.

Ženski model Owlet Wildflower

Model lesenih očal, imenovan WildFlower deluxe, je v ponudbi najbolj popularen model ženskih lesenih očal. Izdelan je tako, da se kljub atraktivnemu videzu in precizni izdelavi iz večih materialov popolnoma prilega na vaš obraz, UV polarizirane leče pa varujejo vaše oči. Zunanja stran okvirja je izdelana iz prijetno rjave barve lesu, za notranjo stran pa je uporabljen rdečkast les češnje. Očala WildFlower pa so še posebej priljubljena zaradi sodobne oblike ter leska aluminijaste plošče, ki je dodan za boljši videz in še močnejšo vzdržljivost očal.

Komu priporočamo lesena sončna očala WildFlower?

Lesena očala priporočamo vsem ženskam, ki:

  • čutite potrebo, da kupite nekaj zares posebnega
  • želite v svoji garderobi imeti nekaj, kar bo “preživelo” sezonske premike
  • želite biti opazne in hkrati avtentične
  • iščete trajno kakovostna očala

Zenska Lesena Očala

Katera oblačila pa naj nosim skupaj z lesenimi sončnimi očali?

Zapomnite si le 3 stvari:

  1. Naravna gre z naravno. Leseni okvirji gredo odlično skupaj z drugimi naravnimi materiali, kot na primer z bombažem, volno, tudi svilo.
  2. Les se ujema s poljubnimi barvami. Lesena sončna očala imajo to super lastnost, da jih lahko zlahka kombiniramo tako s svetlimi, kot s temnimi toni. Barvne sheme, ki gredo z lesenim ogrodjem so neskončno lepe.
  3. Po našem mnenju gredo očala super skupaj z vsakdanjim stilom in pa s športno elegantnim videzom.

Najnižje cene v Sloveniji

Cena je eden izmed ključnih dejavnikov pri odločanju za nakup, zato se je ekipa, ki stoji za spletno stranjo lesenih sončnih očal, prav posebno potrudila. Večina ponudnikov lesenih sončnih očal namreč stremi k vrtoglavimi cenami. Oni pa ne. Kvaliteta sončnih očal je res vrhunska, cenovno pa želijo zagotoviti, da na vaših poličkah z modnimi dodatki ne bodo stala le ena lesena sončna očala, temveč za vsako priložnost nova.

Drage dame! Kaj je lahko torej lepšega in boljšega od toplih sončnih žarkov, ki nam znova in znova dajejo razloge, da si omislimo nova, že tako nepogrešljiva, lesena sončna očala? Preglejte same in se prepričajte, da je ta ponudba zares najboljša  – Obiščite spletno prodajalno http://lesena-ocala.si/

Lesena ocala wildflower

 

 

(oglasno sporočilo)