Kavna zrna v svoji naravni obliki vsebujejo antioksidante in klorogensko kislino. Ta klorogenska kislina topi maščobe in pomaga pri hujšanju, spodbuja metabolizem in ima anti-aging učinek. Pospešen metabolizem poskrbi, da telo kuri več maščob in kalorij, kot običajno. Zelena kava nam lahko pomaga shujšati, že ob manjši spremembi prehranjevalnih navad ali povečani telesni aktivnosti. Zato se zelena kava še posebej priporoča če:

  • Ste manj športno aktivni

  • Težje nadzorujete težo

  • Imate močan apetit

Zelena kava deluje kot naraven zaviralec apetita, kar še dodatno podpira hujšanje in izboljšuje rezultate shujševalne diete. Za zmanjšani tek se lahko zelena kava uporablja tudi po zaključku shujševalne diete, za lažji nadzor teže. Antioksidanti v zeleni kavi imajo anti-aging učinek, ker uničujejo proste radikale. Učinek prehranskega dopolnila zelena kava je torej izguba oziroma nadzor teže in zvišan nivo energije. Zelena kava pomaga pri hujšanju na naraven način, brez stranskih učinkov. NutriUp zelena kava zaradi naravne pridelave vsebuje vso naravno prisotno klorogensko kislino in zagotavlja najboljše učinke zelene kave.

zelena-kava_1+1+1=2

Neodvisne študije učinkov zelene kave
Zelena kava in njeni učinki so bili preverjani v mnogih študijah. Azijski znanstveniki so dokazali, da zelena kava z redno dnevno uporabo, lahko pripomore k izgubi znatne telesne maščobe. V francoski študiji, ki je potekala leta 2012, so prostovoljcem ponudili 400mg zelene kave dnevno. V samo 6 dneh, so prostovoljci izgubili del svoje telesne teže v primerjavi s prostovoljci, ki so prejemali placebo.

*Učinki se med posamezniki lahko razlikujejo, zato se za boljše razumevanje obrnite na brezplačno svetovanje na info”@”planet-diet.si ali 031 335-802.

Glede na dokazano pozitivne rezultate študij in odsotnost stranskih učinkov, je zelena kava odlična pomoč za hujšanje. Zelena kava je popolnoma naraven izdelek, brez vsakršnih aditivov in tveganj. Poleg izgube teže lahko od zelene kave pričakujemo tudi več energije, anti-aging učinke in na splošno boljše zdravstveno stanje.

Zelena kava in pražena kava
Kava je najbolj priljubljena pijača na svetu. Mnogi se ne morejo upreti omamnemu vonju in okusu, ki zasvoji. Kavo v vsakodnevni uporabi poznamo kot temno rjava zrna. Mnogi pa ne vedo, da zelena kavna zrna v surovi, nepraženi obliki, ponujajo še veliko več.

Največji učinek zelene kave dobimo s pomočjo čistega ekstrakta zelene kave v prehranskem dopolnilu. V praženi kavi se namreč uniči klorogenska kislina in z njo vsi pozitivni učinki. V prehranskem dopolnilu NutriUp zelena kava pa dobimo klorogensko kislino koncentrirano, z izjemno močnim učinkom.

Zakaj zelena kava?

  • Ker pomaga nadzorovati težo

  • Da pospešite metabolizem

  • Ker njene učinke potrjujejo mnoge študije

Zeleno kavo lahko v akcijskem paketu najdete TUKAJ.

Vir: Planet Diet

Foto, Pinterest (prikazna), Planet Diet