Macrame ni več le retro vzorček zapestnic – je vse več kot to: predvsem najbolj vroč spomladansko – poletni trend nakita v sezoni 2017!

Zakaj čudovitih zapestnic nebi preizkusili tudi vi? Morda si želite izgledati mladostno, k svoji garderobi dodati paleto barv (a na subtilen način, seveda) in s svojim znanjem o nakitu in trenutnih popolnoma prepričati; ne glede na vse bodo macrame zapestnice izvrstna izbira. Za kaj pravzaprav gre?

Urban in ob enem sofisticiran izgled

Pletene zapestnice izgledajo mladostno, če pa jih izberete v temnih in bolj zamolklih barvah, k vašemu izgledu dodajo tisto piko na i, ki bo vaš videz dvignila pa povsem drugo raven. In kakšno je sporočilo macrame zapestnic? Takšen nakit kar kriči po poletju in prav je, da se nanj pripravite že zdaj! Pa saj pogrešate morje in valove, kajne?

Če vas zanima pletenje in DIY stil življenja, si jih doma lahko naredite celo sami ali pa takšno delo prepustite otrokom. Vrvica za vrvico in že boste lahko na zapestju ugledali preprosto umetnino, ki vam jo bodo zavidali prav vsi! Najbolje pri tem je, da ne potrebujete prav nobenih izkušenj; četudi niste še nikoli delali zapestnic, bo izdelovanje sila preprosto in predvsem zabavno.

Niste pripadnik “naredi sam” kluba? Nič zato!

Prelepe macrame zapestnice lahko z enim klikom naročite na tej povezavi: www.smash.si. Spletna trgovina ponuja pestro izbiro pletenih zapestnic in zapestnic iz drugih kakovostnih materialov, poleg tega je nakit cenovno ugoden, naročilo pa bo prispelo na vaš domači naslov.

“Usoda vpenja nas v kroge mnogih, nihče ne gre po poti sam.
Vse kar sejemo v življenja drugih, se slej ko prej povrne nam.” NN