Onesnaženje, vnetje, alergija, slab imunski sistem in še marsikaj drugega lahko povzroči (hujše) bolezni dihal, kot na primer akutni in kronični traheobronhitis, bronhialno astmo ali pljučnico.

Zhoulinova medicinska naprava biospectrum lahko posnema elektromagnetni spekter človeškega telesa, s čimer ustvarja termični in netermični učinek znotraj telesa, kar vodi do samozdravljenja mnogih bolezni na večih organskih sistemih v človeškem telesu.

Netermični učinek se nanaša na vrsto bioloških učinkov v živih bitjih, ki ne proizvajajo znatne toplote in se jim telesna temperatura po prejetju elektromagnetnega sevanja ne poveča občutno. Biološki učinki, ki jih je težko obrazložiti s termičnimi (toplotnimi) učinki, so znani kot netermični učinki. Netermične učinke proizvajajo milimeterski valovi in šibki mikrovalovi v šibkem pasu energije. Veliko število bioloških poizkusov z milimeterskimi valovi je potrdilo obstoj netermičnih učinkov. Večino energije, potrebne za nastanek tega efekta, proizvede biološki sistem sam od sebe (kar pomeni lastna telesna energija), zato milimetrski valovi igrajo zgolj vlogo sprožitelja.

Zaenkrat poleg BIOSPECTRUMA ni druge naprave, ki bi zmogla vse to hkrati. Biospectrum tehnologija ima edina tako velik frekvenčni razpon, od 0,5 mikrometra do 10.000 mikrometrov. Za primerjavo, druge naprave (svetlobne lučke) imajo le 0,49 do cca 2 mikrometra, infra ima od 2 do 25 mikrometrov, magneti pa delajo čisto v drugem območju, ne v človeškem spektru.

Zdravljenje praviloma poteka 1 uro, sestoji pa iz 20-minutnega obiska v biokomori (na sliki) in 40-minutnega ležanja na mizi. Od tega 20 minut ležite na trebuhu, 20 pa na hrbtu.

Kako izgleda zdravljenje bolezni dihal z Zhoulinovo medicinsko napravo biospectrum?

Uporaba biospectrum naprav krepi imunski sistem, prilagaja lokalno mikrocirkulacijo za krepitev fagocitov, spodbuja izkašljevanje in izboljšuje metabolizem celic. Rezultati kažejo, da medicinska naprava biospectrum učinkovito nadzira astmo, saj zniža visok odziv makrofagov, ki zavirajo indukcijo raven TNF-α in tako na koncu olajša obolenje za astmo.

Terapije z biospectrum napravami se izvajajo v Biospectrum centru in so celovite, kar pomeni, da hkrati zajemajo celo telo. Terapije potekajo v biokomori in na mizi, kjer na telo delujejo vsaj trije aparati. Čas ene terapije je praviloma eno uro in sestoji iz 20 minutnega obiska v biokomori in 40 min na mizi, od tega 20 min ležite na trebuhu in 20 min na hrbtu. V proces samozdravljenja tako zajamemo celo telo. Ker so terapije kompleksne in celostne, se posamezne težave odpravijo v povprečju v 5 ali 7 terapijah, odvisno od primera.

Kje vse lahko biospectrum še pomaga? Preberite spodnje članke:

JOŽE RAK, ZDRAVILEC: OMOGOČITE SVOJEMU TELESU PONOVNO VZPOSTAVITEV ZDRAVEGA RAVNOVESJA

BIOSPECTRUM – NAJSODOBNEJŠI NAČIN ZDRAVLJENJA NA PODROČJU TERAPEVTSKE BIOTEHNOLOGIJE

AKUTNI BRONHITIS, OKUŽBA, KI POKVARI MARSIKATERI DOPUST

ŽELITE TELO OČISTITI STRUPOV, IZBOLJŠATI PRESNOVO, ODPRAVITI BOLEČINE…AMPAK NE PRENESETE VROČINE?

BIOSPECTRUM KOMORA – KAKO DELUJE?

KAKO POGOSTO SE VAM POJAVLJAJO AKNE ALI EKCEMI?