Vas tarejo psiho – fizične težave, ki jim kar ni in ni konca? Ste preprosto pod stresom in se ne morete sprostiti? Oh, ja – potem je že skrajni čas, da spoznate Teslovo purpurno ploščico!

Gre za ploščico, ki deluje na osnovi magnetoterapije – ene najstarejših metod zdravljenja (le-ta se namreč že nekaj časa uspešno uporablja v moderni medicini!).

Če iščete srečo, zdravje in predvsem zadovoljstvo, boste s ploščico v svoje življenje priklicali prav vse našteto!

Kako Teslova purpurna ploščica deluje?

Ta, skorajda čudežna, ploščica deluje kot sprejemnik kozmične energije iz okolja, zato je ni potrebno polniti. Ploščica energijo oddaja sama od sebe, medtem pa okoli sebe ustvarja pozitivno zdravilno polje. Blagodejno vpliva na na obolele organe; lajša glavobole, pomaga pri zlomih in zvinih ter vnetjih. Poleg omenjenega odpravlja celo depresijo in utrujenost, če pa jo boste postavili pod rastlino, bo vplivala na njeno rast!

Kaj pa življenska energija?

Življensko energijo lahko merimo: če uporabljamo standardne radiestezijske električne instrumente, bo povprečni rezultat pri moških ali ženskah 20. V primeru, da bodo v roki držali ploščico, bo ta vrednost poskočila na 90 ali 95, s stalno uporabo pa bo vrednost za vedno ostala pri 100 enotah.

Zanimivo je, da energija utegne biti še večja, vendar žal nimamo instrumentov, ki bi jo lahko izmerili.

Zakaj je Teslova purpurna ploščica koristna zame?

Na kratko: ker pospeši duhovni razvoj in obnavljanje celic! In kar je najpomembnejše – ploščica bo v vaše življenje počasi, a gotovo vibracijsko frekvenco tistega, ki jo uporablja.

Ne verjamete?

Preizkusite jo! Tako se boste najlažje prepričali! Naročite jo lahko tukaj: www.teslovapurpurnaplosca.si.

srecna-zenska-in-njeno-dobro-pocutje-teslova-purpurna-ploscica