Si želite biti bolj zdravi, odporni in polni energije? Če ste vse prevečkrat prehlajeni, nahodni, slabotni in brez energije, potem je paket zdravja pravi za vas. Pripravili smo vam paket različne super hrane za ohranjanje zdravja in pripravo vašega telesa na nove izzive.

zdravje

Goji Jagode

Super hrana goji jagode vam bo pomagala v boju proti prostim radikalom, ki so največji krivec za vrsto bolezni. Zaradi izjemne količine antioksidantov, goji jagode poskrbijo za zdravje srca in ožilja, znižujejo raven holesterola v krvi in nižajo visok krvni tlak. Z goji jagodami boste okrepili imunski sistem in odgnali skrbi pred škodljivimi vplivi iz okolja.

SlimAir Perfect Meal

Perfect Meal je koncentrat 100% naravne, organske super hrane ter vitaminov in mineralov, ki vas napolni z energijo, izboljša vašo odpornost in splošno psihično počutje. Znižuje pH ter tako naravno podpira procese notranjega razstrupljanja vašega telesa. Osupljivi so tudi anti-aging učinki te revolucionarne super hrane, ki je odličen naravni vir zdravja z veliko vitamini in minerali, antioksidanti in encimi. Paket je primeren:

  • za vse, ki želite biti zdravi in zdravje ohranjati

  • če prehitro in prevečkrat zbolite

  • ker naravno podpira izboljšanje imunskega sistema

  • za boljše vsakdanje počutje

Paket si lahko naročite TUKAJ.