Nekateri se ob njihovih prigodah zabavajo, spet drugi jih ne prenesejo. S Kardashiani je pač tako- ali jih vzljubiš ali pa preprosto ne preneseš pogleda nanje. Pod drobnogled javnosti so prišli leta 2007, ko je v javnost pricurljal posnetek seksa med Kim Kardashian, najbolj znano članico družine in zaročenko Kanyea Westa ter njenim takratnim fantom Ray J-jem. Sledili so resničnostni šov, veriga butikov z imenom Dash in razno razni ljubezenski brodolomi, prepiri in razprtije.

Četudi so navajeni paparacev ki so jim neprestanoma za petami ter snemalne ekipe, ki beleži njihove najbolj intimne trenutke pa to še ne pomeni, da družina nekaterih stvari ne želi pomesti pod preprogo. V našem uredništvu smo se pozanimali katere so tiste družinske skrivnosti, ki bi lahko, v kolikor pridejo na plano, škodile že tako majavemu ugledu klana Kardashian.

 

1.       Vprašljiva preteklost družine Scotta Disicka

Scott oziroma Lord Disick, kot se sam rad poimenuje je Kourtneyin partner in oče dveh otrok; Masona in Penelope. Njegov odnos s preostalimi člani družine je tekom sezon, ki so bile do sedaj na sporedu precej nihal, a so se strasti kot kaže umirile. Skrivnost, ki jo Kardashiani skrivajo pred očmi javnosti je kriminalna preteklost Scottovega nedavno preminulega očeta. Jeffrey Disick je iz banke odtujil večjo vsoto denarja, a se je oblastem predal sam, zato je bil kaznovan zgolj z opravljanjem družbeno koristnega dela.

 

2.       Lamar Odom je prepričan, da so Kardashiani tisti ki stojijo za zlonamernimi zgodbami

Nobena skrivnost ni, da se nekdanji mož Khloe Kardashian že dalj časa bori z odvisnostjo od prepovedanih substanc in čeprav se je odvisnosti že večkrat trudil znebiti, mu to do danes še ni uspelo. Lamar je prepričan, da za zgodbami, ki o njem krožijo po medijih stoji družina njegove bivše soproge s Kris Jenner na čelu. Resda ne podpiramo njegovih izven zakonskih ‘izletov’, vendar menimo, da mora vsak odvisnik imeti realno možnost, da se v miru, z vso zasebnostjo ki mu pripada reši svoje odvisnosti.

 

3.       Bruce Jenner in škandal s preoblačenjem v žensko

Nekdanji olimpijec in odtujeni mož Kris Jenner je javnosti bolj kot zaradi svojih športnih uspehov znan po svojem lepotno popravljenem obrazu in po novem dolgih, v čop spetih laseh. Njegova prva žena, Chrystie Jenner je medijem zaupala, da se je tekom njunega zakona Bruce neznansko rad oblačil v njena oblačila, česar ni mogla sprejeti in kar naj bi bil razlog za njuno ločitev. V kolikor lahko Chrystie verjamemo na besedo, ni nič čudnega, da želijo Kardashiani to skrivnost pomesti pod preprogo!

 

4.       Resnica o posnetku seksa

Posnetek seksa takrat javnosti nepoznane Kim in Ray J-ja, brata bolj slavne pevke Brandy je v javnost pricurljal malo preden se je na kanalu E! pričel prikazovati resničnosti šov Keeping Up With Kardashians. Tisti, ki družino v medijih spremljamo že dalj časa dvomimo, da gre zgolj za naključje, temu pa pričajo tudi številne obtožbe na račun matriarhinje Kris in njene hčerke Kim, ki naj bi posnetek Vivid Entertainmentu prodale za vrtoglavih pet milijonov ameriških dolarjev.

 

5.       Khloe naj ne bi bila hči Roberta Kardashiana

Natolcevanja, ki kar ne potihnejo so ta, da Khloe ni hči Roberta Kardashiana, to pa trdijo vse bivše žene (razen seveda Kris) znanega pokojnega odvetnika. Čeravno se je kot možnega očeta Khloe navajalo tudi zloglasnega O.J.-ja Simpsona pa viri trdijo, da je oče v resnici Alex Roldan, frizer njene mame Kris. Alex naj bi podpisal trideset dolarjev ‘težko’ pogodbo, ki ga zavezuje k molku o povezavi s Khloe. Bo Kardashianovim uspelo utišati govorice, ali bo resnica naposled le prišla na plano?

 

Novinarka: Pia Fekonja

Foto: Instagram