Ženske potrebujemo portrete za svojo dušo!

Vsak dan dokazujemo sebi in svetu, da zmoremo vse obveznosti, da smo sočutne, da ljubimo ter da se razdajamo za vse okoli nas. Časa za sebe pa nam vedno zmanjka. Naši ljubljeni okoli nas pa preveliko-krat pozabijo povedati kako smo lepe in koliko nas imajo radi.

Glam

Zato je človek skozi zgodovino in umetnost ustvaril portrete, da se naši potomci spomnijo kakšni in kdo smo bili. Seveda so bili portreti najprej domena privilegiranega sloja, torej kraljev in faraonov, najprej v podobah kipov nato kot slikarsko umetniško delo.

Slikarski umetniški portreti so se skozi stoletja prilagajali času in potrebam naročnikov. Ne izražajo le posnemanje realnosti, temveč razkrivajo portretirančevo dušo, njegovo zgodovinsko in socialno zaledje, vrednote, interese… Vendar je bil vsem skupen en dejavnik,

Za dobro umetniško delo, si je potrebno vzeti čas.

Tako je bilo v preteklosti in danes ni popolnoma nič drugače. Potrebno si je izbrati najlepša in najljubša oblačila, urediti frizuro, se sprostiti in izbrati najbolj primeren make-up,

da zasijemo v svoji najlepši luči

Glam

To je tisti dan, ki si ga vsaka ženska zapomni, saj se cel dan drugi ukvarjajo z njo in ne obratno. To je tisti dan, ko je ona zvezda dneva in ne samo zato, ker je to njen poročni dan.

Saj vsi vemo, da fotografija pove več kot 1000 besed