Veliko je dejavnikov, ki ločuje ženske v 30-ih od žensk v 40-ih. Na vsakem prehodu v naslednje desetletje življenja ima marsikatera ženska pomisleke. Ne zaveda pa se, da je v preteklih desetletjih ogromno pridobila in da ji naslednje desetletje prinaša prednosti notranje lepote in rasti.

Ne odgovoriš več vedno z “ja”

V tem času si se naučila, da narediš več, če določenim stvarem rečeš “ne”. Na primer, da lahko ostaneš v formi, rečeš ne aktivnostim, ki motijo tvoj prosti čas.

Se ne zmrduješ in bolje razumeš kaj je dobro zate. Imaš svoj okus in absolutno veš kakšno življenje si želiš. Kakšno imaš mnenje? Definitivno imaš svojega.

Si zdrava in se staraš kot sexy steklenica šampanjca

Dovolj si že modra, da si, v pridobljenih letih, svojo zakladnico znanja močno obogatila. Seveda obstajajo prednosti sedaj, ko že zelo dobro poznaš sebe in svoje telo.

Koliko spanja potrebuješ, sladkorja, soli in pod našim budnim očesom se hitro znebiš maščob.

Da smo prišla tako daleč v življenju se lahko zahvališ pravilni čustveni in duševni negi. Četrta dekada življanja nas uči kaj polni našo dušo in kako se ji bolj posvetimo.

Ustvarila si si svoj stil in te trendi ne zanimajo več

Atelje BB 5Če te že trend pritegne potem samo zato, ker je že obstajal in ne zato, ker se želiš pridružiti večini saj te sedaj samo še zabavajo.

Trende si ustvarjaš sama in si že prešla faze experimentiranja in iskanja sebe.

Svoje znanje si v bistvu pridobila iz svojih napak

V večini so mimo dnevi, ko si nenehno ponavljala napake iz katerih se nisi nič naučila. Sedaj resnično potegneš največ, kar je mogoče iz vsake izkušnje. Pridobila si si določeno stopnjo samozavedanja in zavedanja okolice.

Stvari se z leti izboljšujejo vendar samo zato, ker si tako želiš. Z bolečino opraviš hitreje in nektar življenja je veliko slajši.

In končno, partnerstva so boljša, ker se bolj poznaš in se ne bojiš reči “ne”. Vendar se tudi ne bojiš reči “ja”, ko je potrebno kopati globje, da najdeš moč, ki jo prej nisi poznala.

Opazovati eksotično rožo, ki se razcveti je več kot osupljivo … in zato si tako atraktivna.