Tamponi, včasih tako zelo moteči in neudobni, ampak kaj ko v določenih situacijah pridejo bolj prav kot pa vložki. In zakaj bi tiste dni v mesecu preživljala neudobno, ko pa jih lahko preživljaš brezskrbno kot ostale dni? Čas je, da spoznaš tampon nove generacije, nad katerim je navdušeno čedalje več žensk. Tako imenovani Soft tamponi so boljša alternativa navadnim tamponom iz tisoč in enega razloga.

Zakaj moraš navadne tampone zamenjati s soft tamponi?

Ker so neopazni, udobni in prijetni za nošenje, imajo veliko absorpcijsko sposobnost ter so enostavni za uporabo! Poleg tega pa so okolju prijazen material brez dodanih kemikalij.

soft-tampon

 

Brezskrbno in nemoteče med seksom!

Mehki tamponi so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav, za brezskrben in popolnoma higienski seks med menstruacijo! Ni nadležne vrvice in tudi med spolnim odnosom oba partnerja ne čutita prisotnega Soft-tampona, ki se anatomsko prilega.
Prepreči, da bi menstruacija vplivala na tvoje seksualne užitke in poskusi Soft tampone tudi ti! Izkoristi dejstvo, da so bili razviti z namenom, da bi omogočili uživanje v postelji s tvojim dragim tudi tiste dni v mesecu.

Brez skrbi na trening!

Soft tamponi so tudi idealna rešitev pri vseh športnih in drugih dejavnostih. Menstruacija ne bo več izgovor, da bi izpustila trening na fitness, jogo, cardio trening ali plavalni tečaj. Njihova uporaba je pravzaprav še posebej praktična pri plavanju, saj se enostavno stisne, kjer ostane prožen in ne spremeni svoje prvotne velikosti. Kar pomeni, da za razliko od klasičnega, običajnega tampona ne nabrekne.

Preprosta uporaba!

Da bi olajšali vnos, priporočamo, da na tampon namažeš lubrikant, ali ga navlažiš s čisto vodo ter nato stisneš, da pridobiš čimveč absorpcijske sposobnosti. S kazalcem primeš tampon na ravni strani, držiš ga s palcem in sredincem na straneh ter ga stisneš skupaj. Sredinec daš na sredino tampona, z drugo roko pa odpreš sramne ustnice in potisneš tampon s sredincem tako globoko v nožnico, da se druga stran tampona dotakne materničnega vratu.
Tampon lahko odstraniš s kazalcem in sredincem.

Soft-tamponi so optimalna higienska zaščita, so sterilni, pakirani posamično in dermatološko in klinično testirani.

soft-tampons_10er_normal_closed

Narejeni so iz biokompatibilne pene, ki ne povzroča draženj oz. alergij!