Soft tamponi niso modna muha, ampak so “v modi” že kar dolgo časa. Postajajo klasika, tako kot črna obleka, ki jo mora imeti vsaka ženska v omari. Če še vedno uporabljaš navadne tampone, je čas, da na njih pozabiš, saj bi lahko rekli, da so sedaj že izven mode. In če ti Soft mehki tamponi niso znani, nič hudega! Pripravili smo ti 3 razloge, zakaj jih moraš začeti uporabljati.

 

soft-tampon

Prijetni za nošenje

Pozabi na vnetja in srbenje zaradi navadnih tamponov! Original Soft-tamponi so izdelani iz materialov, ki so popolnoma brez strupenih kemikalij. To pomeni, da ne morejo in ne bodo povzročili vnetja nožnice. Zaradi zagotavljanja visoke higiene, so Soft tamponi pakirani sterilno in posamično.

Zaradi mehke in prožne pene so zelo lahki (2 g), kljub temu pa imajo odlično sposobnost vpijanja, ki je celo višja od navadnih tamponov. Narejeni so iz biokompatibilne pene, ki ne povzroča draženj oziroma alergij.

Menstruacija in seks? Zakaj pa ne!

Mehki tamponi so bili razviti na podlagi najnovejših ginekoloških raziskav za higienski spolni odnos med menstruacijo.

  • ni nadležne vrvice
  • med seksom so popolnoma nemoteči
  • noben od vaju ne bo čutil prisotnega tampona

Zato se ne zadržuj in se prepusti strastem s tvojim dragim tudi med menstruacijo!

Uporaba je zabavno enostavna

Da bi olajšali vnos tampona, priporočamo, da na tampon namažeš lubrikant ali ga navlažiš s čisto vodo. Nato stisneš, da pridobiš čimveč absorpcijske sposobnosti. S kazalcem primeš tampon na ravni strani, držiš ga s palcem in sredincem na straneh in ga stisneš skupaj. Sredinec daš na sredino tampona, nato pa z drugo roko odpreš sramne ustnice in potisneš tampon s sredincem tako globoko v nožnico, da se druga stran tampona dotakne materničnega vratu.

Odstraniš pa ga s pomočjo integrirane luknje, za katero zatakneš svoj sredinec in tampon izvlečeš ven. Če ga je težko potegniti ven, se priporoča, da počepnemo in in tako pri skrajšani nožnici tampon lažje izvlečemo.

Odloči se za tampon nove generacije tudi ti in pozabi na neudobne higienske pripomočke. Naj bo življenje med menstruacijo udobno in prijetno!

 

soft-tampons_10er_normal_closed

Udobni in prijetni za nošenje! Narejeni so iz biokompatibilne pene, ki ne povzroča draženj oz. alergij.