December je tu in vse čarobne stvari, ki jih s seboj pripelje ta pravljični mesec! Lučke, druženje ob kuhančkih, peka piškotov in obdarovanje najbližjih. In kljub temu, da smo ljudje v decembru bolj razigrani in veseli, pa po drugi strani prinaša mesec tudi stres, ko pride do kupovanja daril. Še posebej ko se nam resnično ne sanja, kaj podariti svoji mami, prijateljici ali sestri. Ampak ne skrbi! Našli smo unikatno idejo za darilo, ki je tudi zelo praktično in nekaj, na čemer se ne bo nabiral prah.  Govorimo o menstrualni skodelici! 

Zakaj je menstrualna skodelica TOP praznično darilo?

Morda se ti zdi nenavadno darilo, ki bi jo podarila svoji sestri, ampak če dobro pomisliš, gre za resnično uporabno stvar. Prav tako, pa jih veliko žensk želi poskusiti, pa se nikakor ne spravi zamenjati vložka za menstrualno skodelico, morda je v dvomih ali pa ni prepričana, če je investicija v njo res vredna. Ampak! Nakup menstrualne skodelice Lalicup se ti zagotovo obrestuje, saj ob rednem vzdrževanju učinkovito opravlja svojo nalogo tudi do več let! In ne le, da je cenejša in okolju prijazna alternativa klasičnim higienskim pripomočkom, poleg tega ima ogromno prednosti, zaradi katerih veliko žensk po svetu že vrsto let uporablja tovrstno alternativo.

menstrualna_skodelica_srednja

Odlično praznično darilo za vse ženske!

Torej, kaj so tiste stvari, zaradi katerih boš zagotovo navdušena tudi ti in ne le tvoja sestra ali prijateljica?

  • skodelica omogoča brezskrbno uporabo med spanjem, potovanji, športnimi aktivnostmi in celo plavanjem!
  • je izdelana iz mehkega medicinskega silikona, ki je izredno varen za uporabo ter preprečuje nabiranje bacilov in drugih nečistoč
  • zaradi inovativne zasnove ima večjo kapaciteto in tako tudi pri močnejših menstruacijah ne prepušča
  • ne povzroča alergij, vnetij ali glivičnih obolenj
  • ne suši ali draži vaginalne sluznice kot klasični higienski pripomočki
  • ima mehak in raztegljiv pecelj, ki med nošnjo ni moteč, vsekakor pa olajša odstranjevanje skodelice
  • menstrualno skodelico lahko neprekinjeno uporabljaš kar do 12 ur!

Vse to in še več so razlogi, zakaj je vsaka uporabnica navdušena nad Lalicup menstrualno skodelico! No, sicer pa lahko to božično darilo kupiš tudi sama sebi. In če boš tako navdušena kot smo me, smo prepričane, da boš naslednje leto podarila to darilo svoji najboljši prijateljici! Zdaj pa hitro v spletno trgovino Lalicup, kjer ne spreglej tudi najbolj luškanih spodnjih hlačk z motivom Unicorna!