Uradno še ni poletje, a ga je zagotovo v zraku že čutiti! Končno smo se lahko oblekle v poletne oblekice in si na glavo nadele tisti čudoviti slamnik. Začeli so se poletni izleti, za vogalom pa te že čakajo zaslužene počitnice. In da bodo le te res popolne, M-skodelica ne sme manjkati na tvojem oddihu, saj ti lahko pomaga, v kolikor boš pričakovala menstruacijo ali pa te bo le ta nesramno presenetila.

Na skodelico se lahko zaneseš tudi med kopanjem in plavanjem, saj bo kot vodni tampon zanesljivo preprečila vdor vode v nožnico!

 

Ko boš v kovček spakirala vse svoje najljubše outfit-e in sandale, v toaletno torbico pospravi še menstrualno skodelico. Čeprav morda menstruacije ne boš pričakovala, M-skodelico vseeno spakiraj – saj veš kako te prijateljica lahko včasih preseneti!

In če skodelice še nimaš, to mora biti tvoj naslednji nakup! Zakaj? Beri dalje!

  1. M-skodelica Lalicup za razliko od tamponov ne draži ali suši sluznice in je dobrodošla rešitev tudi za vse, ki imate pogosto težave z vnetji, alergijami ali glivičnimi obolenji – pozabi na te težave, medtem ko uživaš na dopustu! Skodelica je izdelana iz 100% medicinskega tekočega silikona, ki je kataliziran na osnovi platine in ne vsebuje lateksa ali škodljivega BPA.
  2. Če te bo menstruacija zjutraj presenetila, nič zato! Še vedno boš lahko plavala v bazenu ali morju, saj lahko Lalicup menstrualno skodelico brez skrbi uporabljaš med športnimi aktivnostmi in plavanjem, prav tako pa ne povzroča neprijetnega občutka med aktivnim preživljanjem časa.
  3. Pozabi na trenutke, ko se zaveš, da ti je zmanjkalo tamponov ali vložkov! Razmišljaš kako boš zdržala z enim tamponom, ravno ko si na oddaljeni peščeni plaži, do trgovine pa imaš še nekaj ur. Skodelica pa je ena sama, zato nikoli ne boš imela te skrbi, ali imaš dovolj higienskih pripomočkov s seboj. Čiščenje pa je popolnoma enostavno – po odstranitvi skodelice njeno vsebino izliješ v straniščno školjko, skodelico opereš ali obrišeš s čistilnim robčkom in jo ponovno vstaviš.

In če si morda v dvomih kaj v primeru, če se na počitnice pelješ več ur ali potuješ z letalom, lahko pozabiš na te dvome, saj je menstrualna skodelica tudi v takšnih okoliščinah popolna izbira! M-skodelico namreč lahko uporabljaš nepretrgoma kar do 12 ur. Super kajne? 

Za piko na i pa ti predlagamo, da v toaletno torbico spakiraš tudi naravni čistilni gel LaliWash, ki ga uporabljamo za intimne predele in tudi za čiščenje menstrualne skodelice. Tako boš čutila popolno svežino ves dan!