Ženske smo dandanes neodvisne, zavedamo se svojih sposobnosti in se neustrašno soočamo z izzivi, ki nam jih prinaša življenje. V službi trdo delamo zraven pa smo tudi supermame svojim malim zakladom. Usklajevanje družine in kariere pa ni tako enostavno. Še tako močno in stabilno žensko lahko presenetita slabo počutje in utrujenost. Takrat morate preizkusiti naravna prehranska dopolnila Vitadyn, znamke Phyto Garda. Podjetje Medisanus se namreč zavzema za vaše boljše počutje, vitalnost in ravnovesje, ki vam jih prinesejo njihova prehranska dopolnila. Ker utrujenost preganja tudi naše najmlajše, je zanje prava izbira Vitadyn Junior.

 

Samo za ženske

Vsaka ženska je nekaj posebnega, zato potrebuje tudi posebno nego. Izdelek Vitadyn Donna je popoln za vse, ki se soočate z utrujenostjo in izčrpanostjo, saj je osnovan na mineralih in rastlinskih izvlečkih, ki jih potrebuje vsaka ženska. Maca, sibirski ginseng in rožni koren imajo tonične – adaptogene lastnosti, ki pomagajo telesu, da se prilagodi različnim negativnim dejavnikom iz okolja. Še posebno rožni koren vam bo pomagal pri koncentraciji in odpornosti, saj spodbuja naravno razpoloženje. Vzrok vaše utrujenosti je lahko velikokrat tudi slabokrvnost zaradi pomanjkanja železa. Takrat ste brez volje do dela, zaspani in vas mučijo glavoboli. Vitadyn Donna pa vsebuje diglicant železa, ki pripomore k normalnemu tvorjenju rdečih krvničk in hemoglobina ter tako zmanjšuje vašo utrujenost. Da boste imele boljši spomin in umske sposobnosti, bo poskrbel sibirski ginseng, hibiskus pa deluje antioksidacijsko. Za piko na i je tu še cink, ki varuje celice pred oksidacijskim stresom, skupaj z železom pa pripomoreta k normalnemu delovanju imunskega sistema.

Za boljše počutje vaših otrok

Z utrujenostjo pa se soočajo tudi vaši otroci, saj vsi vemo, kako naporna zna biti šola in ostale obšolske obveznosti. Samo ena steklenička prehranskega dopolnila Vitadyn Junior na dan bo okrepila delovanje imunskega sistema in spodbudila njihov apetit. Popijejo naj jo pred glavnim obrokom, vsebino stekleničke pa lahko razredčijo tudi z vodo, sokom ali drugo pijačo. Vitadyn Junior je izdelan iz naravnih sestavin, kot so cvetni prah, med in izvleček šipka, ki je bogat z vitaminom C. Ta prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter omogoča normalno delovanje imunskega sistema, celice pa varuje tudi pred oksidativnim stresom, ki povzroči zgodnje staranje ter bolezni, kot so sladkorna bolezen, rak, bronhitis in ateroskleroza. Tu pa sta še mangan in baker, ki omogočata normalno presnovo.

Izdelke najdete v bolje založenih lekarnah, specializiranih trgovinah in v spletni trgovini Medisanus na naslovu WWW.TRGOVINA-MEDISANUS.SI, več informacij pa je na voljo na WWW.MEDISANUS.COM ali (01) 320 08 09.