Rojstvo pomeni, da duša zavzame človeško obliko in začne življenje na novo. Vsaka duša je položena v določeno okolje zato, da izpolni svoj namen in se poda na pustolovščino karmičnega potovanja.

Vsaka duša je torej dana v družino oziroma okolje z namenom, da se nečesa nauči in da zaživi na polno. Ne zaveda pa se, da obstaja v okolju z ljudmi, ki so prav tako od nje drugačni in, ki živijo svoj namen. In to je bistvenega pomena – različni smo. Kolikor je prstnih odtisov, toliko je različnih duš.

Uči nas družina in uči nas okolje. Prevzamemo določene vzorce, ki se lahko razlikujejo od našega iskrenega namena. Zato lahko živimo življenje, s katerim se ne strinjamo. Zato lahko trpimo, jočemo in depresiramo. In ko smo najbolj na tleh in ko ne vidimo izhoda, takrat začnemo razbijati priučene vzorce in damo življenju še eno priložnost.

Kaj se je zgodilo meni? Naučena sem bila, da je življenje težko, da se je potrebno boriti in da se ženske pokorimo – družini, partnerju, svetu. In kaj sem se iz tega naučila? Da temu ni tako. Da lahko žarim v vsej svoji lepoti; da zunanjost in denar nista bisera sveta; da sem vredna in si zaslužim vse kar si želim ter najpomembnejše – življenje je lepo!

Življenje je lepo!

1241

To je bilo eno izmed težjih spoznanj, saj so se mi porušile vse lekcije, ki so mi bile privzgojene. Danes vidim, da je res lahko lepo. Ne rečem, da ne jočem ali da sem popolnoma brez skrbi in stresa – rečem samo lahko, da delam za to, da je življenje okrog mene lepo. Da se počutim dobro, da znam imeti rada, da pomagam sebi in drugim ter da najdem pozitivnost v trenutkih.

Vsak vzorec, ki kroji vaše življenje na napačen način, lahko spremenite in odstranite. Začnite nizati svoje vzorce in živeti namen, zaradi katerega je vaša duša pristala v vašem telesu.

Namaste!