Da je zadnjica tisto mesto, za katero si ogledamo največ vaj, je jasno. Strokovnjakom je pa jasno tudi, da vaje za zadnjico naj ne bi bile priljubljene samo zaradi lepe oblike in čvrstosti zadnjice, ampak so mišice zadnjice pomožni stabilizator medenice in hrbtenice in če so ustrezno aktivne in trenirane, pomagajo pri pravilni hoji, teku ali drugih športih.

Danes vam skozi video ponujamo 3 atraktivne vaje za zadnjico. Pa hkrati dodajamo še nasvet: stiskajte zadnjico kjer koli in kadar koli se spomnite: med sprehodom, med hojo po stopnicah, pri obisku trgovine, pri vozičkanju, če ste mamica, med čakanje v vrsti (na pošti npr.) … skratka kjer koli se spomnite.

 

Tanergijin pilates za zadnjico

❤️PILATES ZA ZADNJICO❤️ 
Vas zanima, kako do lepo oblikovane in čvrste zadnjice s pilatesom? Potem morate nujno PREIZKUSITI spodnje tri vaje, ki bodo mišice vaše zadnjice zares dodobra pretresle. Preizkušeno na celotni ekipi Tanergije. Za vsako vajo vam priporočamo med 6 in 8 počasnih ter nadzorovanih ponovitev. Pred izvedbo vsakega giba, pa ne pozabite še na aktivacijo centra (stisk mišic medeničnega dna in ožanje pasu), ki je temelj varne in učinkovite vadbe. 

 

Želiš dobiti enega od treh pilates DVD-jev?

Sodeluj v nagradni igri. Nagrada:  3-krat DVD pilates z dvema programoma vadbe (za začetnike in za poznavalce, vsak dolg 30 minut).

Spoštujemo vašo zasebnost in odnaročili se boste lahko kadarkoli. S prijavo se strinjate s politiko zasebnosti.

Sem Tanja Želj, po poklicu profesorica športne vzgoje in ambasadorka zdravega načina življenja, gibanja in razmišljanja. Stremim k temu, da živim svoje poslanstvo in v vsaki preizkušnji iščem izziv in motivacijo za pogumne korake naprej. Za mano je nekaj zahtevnejših življenjskih preizkušenj in vsaka me je na nek svoj način obogatila in naredila še boljšo, čeprav je bilo težko. Zelo uživam tudi v vlogi mame. In zelo uživam, ko vidim, da naši obiskovalci popravijo svojo držo telesa, postanejo močnejši, gibčnejši ali pa dosežejo pri sebi kak drugi premik naprej. Tukaj sem zato, da tudi vas premaknem naprej. Ste pripravljeni narediti korak naprej – zase? (Foto: Iztok Dimc)