Tokrat me je doma čakalo malo drugačno presenečenje. V Dashboxu lahko dobiš tudi pripomočke in ne samo kozmetičnih izdelkov. Aja, seveda, vmes se znajde tudi ročno narejena zapestnica!

IMG_0683

V aprilskem Dashboxu me je pričakalo tole….

FARMASI ANTI – CELULITNI GEL 200ML: Krema gel teksture, ki pomaga gladiti kožo in topiti celulit. Celulit so dejanske maščobne oblogice, ki se jih sicer s težavo znebimo. Anti – celulitni gel sem nanesla na stegna in ga z masažo vtrla. Uporabila sem ga po rekreaciji (sicer ne vem, ali ima to kaj dodatnega učinka, če ne drugega, sem vsaj jaz imela dober občutek in osebno zadovoljstvo 🙂 ).

VENTUZA: No, katera še ne pozna venture? Priznam, jaz izraza do sedaj še nisem slišala. Zagotovo si katera misli, kako je to sploh mogoče? Kakorkoli, ventuza je masažni pripomoček pri odpravi celulita in povešene kože. Res je, ni naključje, da se je ta mala zanimiva stvarca v Dashboxu pojavila skupaj z anti – celulitnim gelom. Deluje pa nekako takole: na problematične predele telesa nanesi anti – celulitni gel, vzami ventuzo, jo stisni in prisloni na kožo, da se ustvari vakuum. Ko je ventuza prisesana na kožo je pripravljena za uporabo. Masažo izvajaš s krožnimi gibi navzgor proti srcu. Najpomebneje je, da ventuza lahko neovirano drsi med masažo po koži in da je nanjo čvrsto »prisesana«. PS: sem prejela tudi dodatni nasvet – da bo ventuza po koži res kar drsela, si prej nanesi še kokosovo olje.

IMG_0684

FARMASI LAK ZA NOHTE 11 ML: Pastelna barva, nekaj zame. Popoln dodatek pomladi! Laki so lepo prekrivni, odtenek pa božanski.

ROČNO NAREJENA ZAPESTNICA: Modnih dodatkov nimamo nikoli preveč. Nosiš jo lahko samostojno ali v kombinaciji z drugimi zapestnicami in tako popestriš svoj celoten outfit. 

IMG_0686

Izdelke si lahko naročiš na naši spletni strani www.dashbox.si, pod zavihkom trgovina. Zapestnice dobiš celo v željeni barvi in z obeskom, ki je pisan Tebi na kožo.

Še nekaj drugih razlogov, zakaj bi si tudi ti morala privoščiti Dashbox:

  • ker rada preizkušaš nove kozmetične izdelke (in tako kot jaz, izveš marsikaj novega),
  • ker si tudi verjetno naveličana enih in istih blagovnih znamk, ki dominirajo kozmetičnim trgom,
  • ker si že na splošno ljubiteljica kozmetike,
  • ker ne veš, kje vse bi iskala nove, zanimive izdelke,
  • ker si želiš, da te doma po službi pričaka kozmetični paketek presenečenja,
  • ker si radovedna in ti je ideja o presenečeju zelooo všeč,
  • ker za svojo prijateljico iščeš unikatno darilo. Z Dashboxom jo boš zagotovo prijetno presenetila.

Želiš preveriti kaj sem prejela v drugih Dashbox paketkih? Opise najdeš tu: