Teslova purpurna ploščica seveda odlično vpliva na vaše psiho-fizično počutje. Njeno delovanje ni nikakršna čarovnija, temveč ploščica deluje na osnovi magnetoterapije – ene najstarejših metod zdravljenja.

Z njeno pomočjo ste lahko bolj zdravi (bolečine, adijo!), bolje razpoloženi in srečnejši. Le kdo bi lahko zavrnil takšne bonitete?

Poznamo več vrst oziroma velikosti Teslovih purpurnih plošč.

Običajna Teslova purpurna ploščica meri 8.4 x 5.4 cm. Z njo bodo vaše tegobe postale preteklost, saj omenjena ploščica svoj zdravilni učinek črpa iz narave.

teslova-purpurna-plosca

Za boljše počutje lahko uporabite tudi veliko Teslovo purpurno ploščo, ki meri 22.1 x 22.1 cm. Večja za boljši učinek? Prav gotovo! Takšna plošča deluje kot samopolnilnik in ne potrebuje dodatnega vira napajanja, poleg tega pa uravnava dotok energije v obolele organe in dviga raven osebne energije. Takšno ploščo je najbolje uporabljati doma (lahko jo postavite pod vzglavnik, na določeno mesto v stanovanju…).

vecja-purpurna-plosca

Poznamo tudi Teslov purpurni disk s premerom 4.5 cm. Gre za majhno, a pripravno zadevo, ki bo življenjsko energijo (okoli 20 enot) dvignila na kar 95 enot! Po dolgotrajni uporabi bo dosegla in ohranjala 100 enot! Takšna energija seveda utegne biti celo večja, vendar na žalost še nimam instrumentov, ki bi to lahko izmerili.

disk

Kaj se ob nošenju Teslove purpurne plošče ali diska pravzaprav dogaja?

V grobem gre za to, da plošča počasi, a vztrajno, zvišauje vibracijsko frekvenco tistega, ki jo uporablja. S tem pa boste poživili delovanje svojih celic in ob enem pospešili duhovni razvoj. Ploščica lahko pomaga prav vsem, če ji to le dovolijo – seveda pa nikjer in nikomur ne more škodovati.

>> Več o Teslovi purpurni plošči si preberite TUKAJ.