Po dolgem dnevu je za nami še daljši teden in čas je za sprostitev. Ali pa nagrado. Nekaj, kar bomo podarile same sebi. Trenutek zase, nekaj za dušo in telo. Nekaj za nadaljnjo motivacijo, za krepitev moči. Katera je vaša najljubša izbira?

 

Božanska sprostitev v topli vodi

Težko bomo našli predstavnico nežnejšega spola, ki bo rekla ne blagodejni kopeli. Se strinjate tudi vi? Prijetna topla voda, božanske vonjave, izbrana glasba, svečke, čas zase. Ali pa končno čas, da se lotimo dobre knjige. Nor tempo 21. stoletja tovrstnim razvajanjem sicer ni naklonjen, vendar po drugi strani še toliko bolj predstavlja potrebo, da občasno pritisnemo pavzo. V kopeli se sprostijo naše mišice, spodbudimo globoko dihanje, preženemo nemir, duša se pomiri.

Učinkovite vonjave

Da bi telesu povrnili moči in se hkrati tudi pošteno prerodili, je treba izbrati ustrezne dodatke za kopel. Ker naše telo nujno potrebuje magnezij, je dobro, da dodatki kopeli vsebujejo magnezij, ki blagodejno deluje tudi na kožo. Ősimagnesium kosmiči za kopel bodo raztopljeni v topli vodi pričarali zdravilno kopel z visoko topnim magnezijevim kloridom za obnovo celic, kar vpliva na zmanjšano togost mišic in krčev. Optimalno kopel pripravite tako, da 250-300 g (dve skodelici) kosmičev raztresete v toplo kopel, v kateri se sproščate vsaj 20 minut. Za sprostitev mišic so idealni kosmiči, odišavljeni z aromatičnim oljem evkalipta. Če želite izboljšati razpoloženje, bodo za poživitev poskrbeli Ösimagnesium kosmiči za kopel z osvežujočim aromatičnim oljem mandarine. Aromatično olje sivke pa bo pričaralo sprostitev in boljše spanje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Transdermalno delovanje

Ösimagnesium deluje transdermalno, kar pomeni, da se absorbira preko kože, magnezij pa lahko na ta način neposredno doseže problematična tkiva in celice, kar zagotavlja večjo učinkovitost in hitrejše delovanje. Na ta način tudi zaobide prebavni sistem, ter tako ne povzroča stranskih učinkov, ne vznemirja želodca ter ne obremenjuje drugih organov. Čudežni mineral, kot so ga poimenovali v kitajski medicini, pridobivajo v njegovi najčistejši obliki iz 1500-2000 metrov globokega 250 milijonov let starega posušenega nizozemskega Zechsteinskega morja.

 

Izdelki Ösimagnesium so na voljo v bolje založenih lekarnah, specializiranih trgovinah in v spletni trgovini Medisanus na naslovu WWW.TRGOVINA-MEDISANUS.SI, več informacij pa najdete na WWW.MEDISANUS.COM ali (01) 320 08 09.

 

 

Trgovina MediSanus z izdelki kozmetike za nego celotnega telesa: izdelki za obraz,lase, telo, usta, ponudba vrhunske kozmetike, ki uporablja zdravilne rastline in vitamine in ponudba prestižne kozmetike, ki je plod uporabljenih učinkovin iz narave in najsodobnejših dognanj biotehnologije in fito izdelki za podporo vašemu zdravju.