Ponosno podpiramo novost na slovenskem – spletna stran Vdihni.si, ki nudi to, kar danes potrebujemo bolj kot kadar koli v obstoju človeštva.

  • Mir.
  • Čas zase.
  • Dihati počasi.
  • Dihati globoko in široko.
  • Dihati in iskati mir v sebi z namenom, da pridemo do sebe.

Sama vem, kako nujno je, da iščem mir v sebi. Najdem ga na različne načine. Verjamem, da ste tudi vi že kdaj iskali mir zase. Pa ste ga našli. Včasih v gozdu, včasih na plaži, včasih med spanjem. Verjamem, da ste tudi vi že kdaj prišli v stik z meditacijo. Nekateri ste samo slišali zanjo, spet drugim je to že način ali del življenja. Kjer koli smo na tej poti, smo tam, kjer trenutno zmoremo biti. Sama vem, kak odpor imam pogosto do tega, da bi meditirala. To pa zato, ker se mi zdi, da zgubljam čas. Se tudi vi počutite kdaj tako? A še kako vem, da ko v hitrosti življenja predvsem izgubim sebe, da je prav to – meditacija namreč – kar sem mislila, da je izguba časa – tisto, kar me pripelje nazaj do sebe.

Preglejte Petrino stran. Verjamem, da vam bo všeč, ker je res lepa. In zdrava. In poučna. Morda bo tudi vam v večjo motivacijo, da si tudi vi obljubite, da boste večkrat skrbeli zase in za svoj mir in stik s sabo in v sebi?

 

Sem Tanja Želj, po poklicu profesorica športne vzgoje in ambasadorka zdravega načina življenja, gibanja in razmišljanja. Stremim k temu, da živim svoje poslanstvo in v vsaki preizkušnji iščem izziv in motivacijo za pogumne korake naprej. Za mano je nekaj zahtevnejših življenjskih preizkušenj in vsaka me je na nek svoj način obogatila in naredila še boljšo, čeprav je bilo težko. Zelo uživam tudi v vlogi mame. In zelo uživam, ko vidim, da naši obiskovalci popravijo svojo držo telesa, postanejo močnejši, gibčnejši ali pa dosežejo pri sebi kak drugi premik naprej. Tukaj sem zato, da tudi vas premaknem naprej. Ste pripravljeni narediti korak naprej – zase? (Foto: Iztok Dimc)