Potrebujete okolje, v katerem boste lahko pozabili na vsakdanje skrbi in ustvarili vizijo svojih sanj? Si resnično želite (končno) vzeti čas zase in dvigniti frekvenco življenja na nivo, kakršnega si VI želite in ne drugi? Vse kar morate storiti je, da ustvarite pogoje, s katerimi se bodo vse vaše skrite želje tudi uresničile.

Držite nad svojim življenjem kontrolo ali je ravno obratno? Kakšno je pravzaprav vaše poslanstvo? Česa si resnično želite?

Podobna vprašanja si je pri letih zastavljala tudi Snježana Ristić. Nato je prevzela vajeti svojega življenja. Njena zgodba ni rožnata in ne vedno posuta s cvetjem. Za seboj ima neverjetno življenjsko zgodbo. Vodila je lasten milijonski posel, ki se je po več letih uspešnega poslovanja sesul, Snježana pa je dobesedno pristala na cesti. Brez družine, brez denarja, brez strehe nad glavo.

Si lahko to kdorkoli sploh predstavlja? Snježana ima danes 60 let, v samo treh letih pa ji je uspelo na novo zgraditi temelje svojih sanj. Danes vodi mednarodni posel, potuje po svetu in počne, kar sama resnično želi, sodeluje s svetovno znanimi ljudmi in avtoritetami na področju osebne rasti in kar je pa najpomembnejše. Deli svoje znanje in preverjene strategije, ki jim sledi tudi sama.

Vse zgoraj napisano ni navedeno zato, ker bi želeli kogarkoli hvaliti in poveličevati, ampak zato, da se boste zavedali, da je možno uspeti iz popolne ničle in da lahko podobne uspehe doživite tudi vi!

Danes ponuja Snježana Ristić interaktivne, navdihnjene, razprodane delavnice doma in po svetu ter intenzivne, transformativne  programe, ki pomagajo ljudem doseči višje nivoje uspeha in življenjskega in duhovnega pomena. Njena želja in misija je, milijonom ljudi po svetu pokazati, kako poseči za izjemnimi rezultati na vseh življenjskih področjih, v zdravju, v odnosih, v poslovnem okolju ter kako lahko prevzeti kontrolo nad lastnim življenjem, tako kot v vaše dobro, tako v dobro vseh nas.

Spoznajte preverjene strategije in orodja, s katerimi lahko tudi sami spremenite svoje življenje in zaživite svoje sanje. Obiščite seminar DreamBuilder.

KJE? Ljubljana, 03.06. – 05.06.2016

DreamBuilder seminar je trodnevni transformativni dogodek, na katerem se boste naučili ukazovati neverjetni moči, ki je v vas. Odkrijte svoje pravo poslanstvo in namen. In spoznajte skrivnosti, ki jih poznajo velike avtoritete, izumitelji in misleci in jih tudi uspešno uporabljajo. Vse, kar potrebujete za uresničitev svojih ciljev in sanj je, da spoznate te univerzalne skrivnosti, strategije in zakone in jih uspešno implementirate v svoje življenje. Verjemite, deluje!

Več informacij najdete na spletni strani www.snjezanaristic.si.

ZA NASLOVNICO