Oven

21. 3. – 20. 04.

Aspekt Merkurja in Marsa prinaša dobre iztočnice v pogledu komunikacije in drznosti. Zadeve se bodo odvijale po pričakovani poti, našli boste tudi ključ do notranje modrosti. V ljubezni bo zelo romantično in skladno. Srečno roko boste imeli v pogledu službe in denarja.

Bik

21. 4. – 20. 5.

Konjunkcija med Venero in Jupitrom obljublja pozitivne preobrate in spremembe. Po zvezdnih namigih vas bo spremljala sreča in paleta ugodnih rešitev. Odkrito se boste morali pogovoriti in si postaviti na novo pravila igra. Sprostila vas bo narava in čarobno bo v ljubezni.

Dvojčka

21. 5. – 20. 6.

Do srede boste nemirni, saj vam bo Neptun prinesel nekaj bližnjic, katerih ne bo dobro sprejeti. Poglobite se raje v svet duhovnosti in ezoterike. Od četrtka dalje, ko bo prevladoval Mars boste znali zadeve vzeti v svoje roke in pri tem pridobiti tudi pohvalo. Dinamično bo na delovnem mestu.

Rak

21. 6. – 22. 7.

Teden bo v znamenju simboličnih zaključkov in odpuščanja. Dogodki se bodo zavrteli v pričakovani smeri, kar vam bo prineslo prijetnosti. Naklonjena vam bo čutna lepotica mitologije Venera, kar pomeni, da bo čas naklonjen tudi umetnosti, kreativnosti in romantičnim preobratom.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Uran planet nenavadnih sprememb vam bo prinesel novice, katerih se boste razveselili. Ognjevitost vam bo prišla prav tako doma, kot v službi. Konec tedna si boste morali vzeti čas zase in slediti svojim sanjam. Zapisujte si svoje občutke in  si tako olajšajte dušo. Sprostila vas bo dobra knjiga.

Devica

23. 8. – 22. 9.

Narediti boste morali prerez in ugotoviti, kaj je tisto, kamor je pozitivno vlagati energijo. Merkur in Mars obljubljata teden v znamenju dinamike besed in povečane odgovornosti. V ljubezni se vam odpirajo nova obzorja, kar pomeni, da se boste moralo o vsem iskreno pogovoriti.

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

Glasba bo tista, ki bo prinesla ravnovesje in skladnost. Teden bo v znamenju aspekta med Venero in Jupitrom, kar obljublja prijetnosti in romantično energijo. Do srede boste doživeli preobrazbo in notranji mir. Duhovna znanja vam bodo skozi cel teden v ponos. Sprostite se!

Škorpijon

– 22.11.

Teden prinaša preobrate in novosti. Uran bo poskrbel za novosti in nekaj dobrih iztočnic. Modro bo, da boste iz preteklosti izluščili zrno modrosti in tako naredili korak naprej. Merkur vam bo pomagal razumeti ljudi in podaril prave besede. Lepe besede najdejo ključ do srca.

Strelec

23.11. – 21.12.

Saturn vam bo v pomoč pri neki osebni preizkušnji. V tišini srca boste našli določene odgovore. Seveda vam bo na drugi strani naklonjena Venera in Jupiter, kar prinaša srečo, ugodnosti in blagostanje. Zadeve se bodo uredile, štela bo modrost in pozitivno razmišljanje. Dan ljubezni: petek.

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Dogodki se bodo zavrteli nekoliko drugače. Vendarle boste iz tega izluščili dobre informacije. Teden bo v znamenju aspekta Venere in Neptuna, kar prinaša ugodnosti v umetnosti in ljubezni. Seveda boste morali najti ravnovesje v sebi in sprejeti točno tisto, kar vam bo ponudilo življenje.

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Aspekt Sonca in Urana boste izkoristili v lastno korist in tako prišli v ospredje. Znali boste opozoriti nase, izrazili magnetično privlačnost in osvobojeno odšli naprej. Popaziti boste morali na svoje misli. V ljubezni bodo preobrati pod pogojem, da boste našli srednjo pot in ravnovesje.

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Navdih boste našli v globini srca. Okrepila se vam bo intuicija in tako boste začutili določeno novo energijo in spoznanje. Venera vam bo podarila prijetnosti in harmonijo. Teden bo v znamenju ljubezni in romantike. Pogovor z ljubljeno osebo vam bo podaril nov navdih. Samske čakajo preobrati.

Tadej Šink, horarni astrolog

Astrološko društvo Modra Luna