Morda bi pa letošnje Valentinovo preživele na vadbi? Lahko seveda s partnerjem, če pa partnerja nimate, pa lahko tudi s prijateljico, mamo, sodelavko, lahko tudi z ljubimcem! 😉

V Tanergiji namreč v sredo, 14. 2. 2018, med 18.00 in 19.00 pripravljamo Tanergija vadbo v dvoje. Včasih je lahko vadba v dvoje zelo zabavna in nam omogoča, da naredimo vaje, ki jih sicer ne moremo. Glavni namen tega srečanja je, da si podarimo ljubezen do svojega telesa.

Možnosti za (po)skrbeti zase smo dolžni iskati vsak dan. Sami nosimo odgovornost zase in nihče drug ne more namesto nas najbolje poskrbeti za nas. Mi pa smo tukaj zato, da vam pokažemo nekaj idej, kako lahko to počnete. Zato smo vam iskreno zelo HVALEŽNI, da nam zaupate in sledite. 

Pridite, preživite letošnji praznik ljubezni malo drugače in telo vam bo zagotovo hvaležno za boljše počutje, glava pa za čas, ki siga boste vzeli zase.

Sem Tanja Želj, po poklicu profesorica športne vzgoje in ambasadorka zdravega načina življenja, gibanja in razmišljanja. Stremim k temu, da živim svoje poslanstvo in v vsaki preizkušnji iščem izziv in motivacijo za pogumne korake naprej. Za mano je nekaj zahtevnejših življenjskih preizkušenj in vsaka me je na nek svoj način obogatila in naredila še boljšo, čeprav je bilo težko. Zelo uživam tudi v vlogi mame. In zelo uživam, ko vidim, da naši obiskovalci popravijo svojo držo telesa, postanejo močnejši, gibčnejši ali pa dosežejo pri sebi kak drugi premik naprej. Tukaj sem zato, da tudi vas premaknem naprej. Ste pripravljeni narediti korak naprej – zase? (Foto: Iztok Dimc)