Oven

(21.03. – 20.04.)

Ona: Odlikovala vas bo ognjevitost. V ljubezni bo razbrati napredek na intenziven način. Modro pa se bo pogovoriti, kaj vas moti in kaj boli. On: Čas v svojem bistvu prinaša ključne spremembe. Slediti boste morali sebi in svojim sanjam. Ljubezenska sreča bo odvisna od modrih odločitev.

Bik

(21.04. – 20.05.)

Ona: Ljubezen bo za vas cvet vrtnice. Negujte svoje romantične občutke in lastno srečo. Slediti morate tisti varnosti, ki jo potrebujete. On: Izpolnila se vam bo srčna želja. Skozi prizmo odnosa bo razbrati napredek, tako na osebni, kot duhovni ravni. Spremljala vas bo notranja sreča.

Dvojčka

(21.05. – 20.06.)

Ona: Razigranost vam bo koristila v ljubezni. Doumeti morate, da ste sami tisti, ki si postavljate pravila igre. Za samske bo prelomnica marca. On: Kljub resnosti in se boste znali preobraziti. Planetni vplivi prinašajo novo in svežo energijo. Bodite načelni in svoje občutke povejte.

Rak

(21.06. – 22.07.)

Ona: Spremljala vas bo nežnost, občutljivost in romantičnost. Vaše misli bodo zelo intenzivne in tako dosežete vse. Sreča se bo skriva v globini srca. On: Ljubezensko življenje bo nekoliko nemirno. Postaviti si boste morali svoje omejitve. Ne bodite neučakani, ampak se učite.

Lev

(23.07. – 22.08.)

Ona: Zvezde v ljubezni bodo na vaši strani. Odprli se vam bodo romantični izzivi in hrepenenje. Prijetne besede bodo ključ do srca. On: Odkrili boste delček lastne popolnosti. Popaziti morate na način razmišljanja in doumeti, da je življenje prijetno. Sprostila vas bo romantika.

Devica

(23.08. – 22.09.)

Ona: Prisluhniti boste morali svojim občutkom. Omenjeno vam bo podarilo upanje in prijetnosti. Ne bodite pretirano strogi. On: Valentinovo vam odpira val ugodnih priložnosti V ljubezni bo zelo dinamično in nepredvidljivo. Omenjeno si vzemite kot izziv in šolo v kateri boste napredovali.

Tehtnica

(23.09. – 23.10.)

Ona: Ljubezen in prijateljstvo bo šlo z roko v roki. Odlikovala vas bo magnetičnost. Po zvezdnih namigih najdete v sebi tudi moč. On: Prizma odnosa bo vaše učenje. Morali boste na intenziven način znali prilagoditi. Narediti boste morali prerez in slediti tistim stvarem, ki so vam blizu.

Škorpijon

(24.10 – 22.11.)

Ona: Modro bo, da si boste določili osebne meje in pravila igre. Tako najdete v sebi ugodne iztočnice za osebno in duhovno rast. On: Ključen vam bo duhovni vidik življenja. Na odnose boste pogledati iz druge dimenzijo. Omenjeno vam bo podarilo skrito moč in smerokaze. Štele bodo malenkosti.

Strelec

(23.11. – 21.12.)

Ona: Ljubezenska sreča bo za vas kot labirint. Doumeti boste morali, kako pomembne so prioritete. Pogovor, dolgi sprehodi in skupne urice vam bodo v pomoč. On: Naredili boste rez z preteklostjo. Omenjeno vam bo podarilo ugodne iztočnice. Sledite tistim idealom, na katere ste lahko ponosni!

Kozorog

(22.12. – 20.01.)

Ona: Obiskala vas bo vila kreativnega izražanja. To vam daje notranjo moč in trdnost. Svoje prave občutke boste ljubljeni osebi povedali. On: Na svoj način boste stopili v ospredje. Zgodili se bodo ključni premiki v ljubezni. Skozi pogovor boste lahko sprejeli določene novosti.

Vodnar

(21.01 – 18.02.)

Ona: Združili boste svobodo in prijateljstvo. Omenjeno vam podarja dobre iztočnice za napredovanje v ljubezni. On: Življenje vam bo prineslo darilo. Tako najdete v sebi moč in modrost. Ljubezen vam prinaša močno potrebo po varnosti. Narediti bo potrebno tudi prerez in ločiti zrno od plevel.

Ribi

(19.02 – 20.03.)

Ona: Ljubezen vam prinaša bogato sporočilo. Čustveno se boste znali preleviti v čutno žensko. Tako najdete v sebi možnost, da zasijete. On: Sreča se skriva na strani pogumnih. Omenjeno boste lahko dokazali in tako šli osvobojeni naprej. Prijetne besede bodo tisti, ki bodo našle ključ do srca.

Če tudi vas zanima astrološka karta, pisna analiza ali osebni kontakt, me
pokličite ali mi pišite.
041 428 966
www.tadej-sink.si