Oven

(21.03. – 20.04.)

Ona: Planetni vplivi vam bodo naklonjeni in v ljubezni se boste znali postaviti zase. Odprite svoje srce in se veselite majhnih trenutkov. On: Do meseca maja boste na preizkušnji in samo preudarnost bo tista, ki se vam bo izplačala. Srčna izvoljenka vam bo vaše ogledalo in učiteljica.

 

Bik

(21.04. – 20.05.)

Ona: Zdravilo ljubezni bo pogovor. Sprejeli boste nekaj novosti in tako našli ravnovesje. Obveznosti bodo sestavni del življenja. On: Odkrito se morate soočiti z obveznostmi in nalogami, ki bodo vezena na ljubezen. Dogodki se bodo zavrteli v smeri ki pričakovana, varujte se trme.

 

Dvojčka

(21.05. – 20.06.)

Ona: V prvi polovici leta se vam bodo dogajale nenavadne spremembe. Odprite novo poglavje v ljubezni in najdite moč in energijo v sebi. On: Vplivi Marsa vam bodo v ljubezni prinesli dolgo iskano dogodivščino. Odgovorno se lotite svojih idej in tako najdete lastno popolnost.

 

Rak

(21.06. – 22.07.)

Ona: Rdeča nit odnosa v ljubezni bo povezovanje in romantika. Korak za korakom boste imeli več moči in energije. Bodite modri in preudarni. On: Dobro bo, da boste na pravilen način znali narediti analizo in si postaviti meje. V ljubezni vas čaka mnogo prijetnosti in romantike.

 

Lev

(23.07. – 22.08.)

Ona: Nagrajeni boste za tiste odločitve v ljubezni, ki bodo zrele. Narediti morate tudi načrt in se ločiti od tistega, kar ste prerasli. Romantično bo v avgustu. On: Zavarovani boste vase, toda usoda ima za vas pripravljeno presenečenje. Prelomnice bodo za samske in vezane v septembru.

 

Devica

(23.08. – 22.09.)

Ona: Dobro se z dobrim povrne in tako se morate poglobiti v obveznosti. Ljubezen vam prinese notranjo moč in stopite korak naprej. On: Simbolika časa bo ognjeno srce in tako boste pripravljeni boriti. Skozi prizmo ljubezenskega odnosa bo napredek viden in iskan.

 

Tehtnica

(23.09. – 23.10.)

Ona: Ljubezen bo kot cvet vrtnice, trnje pozabite in gradite na harmoniji. Resnica pa je, da skozi preizkušnje rastete. Razvijte svojo ustvarjalno plat. On: Določiti si morate svoja pravila igre, vendarle morate biti diplomatski. Občutljivo obdobje bo maja, že junija pa vas čakajo sladke rešitve.

 

Škorpijon

(24.10 – 22.11.)

Ona: Poiskati boste morali določeno svežino. Seveda se zadeve odvijaje v smeri, katere vam bodo vlile moči in poguma. Sledite glasu svojega srca. On: Dejstvo je, da je bistvo očem nevidno in zato bodite umetnik. Sreča vas ne bo zapustila in srčna izvoljenka bo prinesla strastne trenutke.

 

Strelec

(23.11. – 21.12.)

Ona: Spremljala vas bo tiha moč, ki vam bo pomagala razumeti ljubljeno osebo. Optimizem bo vaša prednost in tako najdete energijo, da se soočiti z obveznostmi. On: Rešitve so tiste, ki vam bodo dane, da rešite nekaj iz preteklosti. Ljubljena žena bo navdih in muza do popolnih razpotji usode.

 

Kozorog

(22.12. – 20.01.)

Ona: Odlikovala vas bo občutljivost in sočutno boste znali pogledati na situacije. Harmonija in romantika bodo v osebno pomoč v ljubezni. On: Simbol ljubezni bo belo srce, ki v sebi nosi določena znanja in rešitve. Odprite se v vsej trdnosti in dopustite možnost, da vas srčna izvoljenka uči.

 

Vodnar

(21.01 – 18.02.)

Ona: Vsekakor se boste morali piliti in to na dinamičen način. Svoboda bo nekaj, kar si bo potrebno deliti. Pravi moški za vas bo tudi vaš prijatelj. On: Kljub spretnemu vijuganju vas bo zadela Amorjeva puščica, v kolikor ste še samski. Vezani pa se boste hočete ali nočete piliti v prilaganju.

 

Ribi

(19.02 – 20.03.)

Ona: Odlikovala vas bo nežna in ljubeča energija. Dovolili si boste sanjati in ljubili, ter bili ljubljeni. Sebe morate postaviti na prvo mesto. On: Notranji mir bo tisti, kateri vam bo v osebno pomoč. Tišina v ljubezni odpade, pogovor pa vam bo podaril novih razsežnosti in osebne volje.

 

Zvezdni pozdrav!

Avtorsko delo ustanovitelja astrološkega društva Modra luna.

Če tudi vas zanima astrološka karta, pisna analiza ali osebni kontakt, me
pokličite ali mi pišite.
041 428 966
www.tadej-sink.si