Pri GroundZone vadbi gre za spoznavanje naravnega gibanja telesa in realizacijo vsega vašega še neizkoriščenega potenciala.

TanergijaPravijo, da cilj ni vse, za čemer bi morali stremeti. Enako pomembna je namreč tudi pot, včasih še bolj. In ravno ta pot je pri GroundZone še kako pomembna, saj svoje telo pri tej vadbi spoznavamo šele preko postopnega učenja in napredovanja. Potem, ko osvojite osnovne gibe (switch, underswitch, scorpion, beast, crab in druge), preide koncept treninga v smer, ki ga želi celotna skupina.

Rezultat? Zelo zmerna vadba, treningi stabilizacije, kontrole in odlične vaj za moč ter vzdržljivost! Končni izkupiček je neverjetna lahkotnost gibanja, vsejelj koristna mišična moč in tonus, sproščenost celotnega telesa in nenazadnje zdravje mišic, vezi, ligamentov ter sklepov.

GroundZone Tanergija

Kaj lahko pričakujem od vadbe GroundZone?

Pričakuj unikatno vadbo strechinga – pilatesa – mobilitya! Vadba je plod številnih delovnih izkušenj in znanj:

 • učinkovit trening raztezanja,
 • globok trening pilatesa, zato je poznavanje osnov resnično potrebno,
 • mobilno telo,
 • nadgradnjo iz ure v uro,
 • spoznanje o tem, kaj vse tvoje telo še zmore.

Kakšni so cilji GroundZone vadbe? Komu je vadba namenjena?

Vadba GroundZone je namenjena vsem, ki želite:

 • naučiti se uporabljati vse mišice telesa,
 • zagotavljati maksimalno gibčnost,
 • zagotavljati mobilnost sklepov,
 • poskrbeti za zdravo hrbtenico,
 • učinkovitejše gibanje skozi vsakdanjik,
 • odprava bolečin v kolkih, hrbtenici in v vratu.

Pomembno: Vadba ni namenjena začetnikom, saj priporočamo osnove znanja pilates vadbe. Prav tako vaje ne predstavljajo nadomeščanje pilatesa, temveč njegov dodatek.

SebastjanGroundZone vadbo vodi Sebastjan, ki o sebi pravi tole: “Že kot mali Sebastjan sem spoznal, da bo šport igral veliko vlogo v mojem življenju. Sami začetki vodijo v igranje velikega nogometa ter iskanje samega sebe na športnem področju, z dozorevanjem pa sem se vedno bolj usmerjal v individualne športe, kjer sem lahko svoj talent razvijal neodvisno od ostalih. Tako je moja specializacija vadba v fitnes centrih kjer s svojo filozofijo stremim k vadbi, ki dviguje nivo kvalitete življenja, omogoča življenje udobnejše predvsem pa polno energije za soočanje z vsakdanjih stresom tako doma kot v službi. Vadbo v fitnesu zelo uspešno kombiniram z vadbo pilatesa – za krepitev notranjih mišic, stabilizatorjev trupa in nordijsko hojo kot obliko nizkointenzivne kardio vadbe. Kot udeleženec daljših pohodov in navdušeni »hicker« izvajam tudi priprave na pohode in kondicijske priprave ter s pomočjo vadbe pilates – gymsticka uspešno izvajam rehabilitacijo, ki je nujno potrebna po raznih poškodbah ali operativnih posegih na mišicah oz. sklepih. Svoje znanje redno nadgrajujem z opravljanjem raznovrstnih usposabljanj, saj menim, da lahko le s kvalitetno strokovno in splošno razgledanostjo svojim strankam ponudim  najboljše!”

Mnenje udeleženke: GroundZone je odlična vadba – hkrati krepi in sprošča telo, mišice in možgane. Res je, da po prvi vadbi še dobre tri dni nisem prišla k sebi, ampak po naslednjih vadbah bolečin več ni bilo. Sebastjan pa je zopet potrdil, da je najboljši pri svojem delu! Pravi motivator, ki ve kaj dela in kaj lahko pričakuje od nas. Imamo se super in tisti 2 uri mineta kot bi mignil. Zagotovo se vidimo tudi na drugi stopnji! Saša.

Vadba GroundZone med drugim poteka tudi v pilates centru Tanergija.® Termine vaj najdeš na tej povezavi.

GroundZone