Obožuješ hojo v hribe, a se vsak mesec, ko dobiš menstruacijo, izogibaš izletu? Naredi temu konec! Pozabi na izgovore, kot so, kje bom zamenjala tampon, kam bom odvrgla vložek ali pa na misel – morda mi bo prišlo čez… Verjamemo, da so to stvari, ki ti predstavljajo preglavice, ampak temu se lahko izogneš s pravimi higienskimi pripomočki.

Kateri higienski pripomočki so popolni za pohodništvo?

Strinjamo se, da vložek in tampon nista najbolj zadovoljiva, še posebej med močno menstruacijo, ko se odpravimo na 4-urni pohod. Ampak to ne pomeni, da se moraš zaradi tega izogniti hobiju, športu in izletom. Že dolgo časa obstaja popoln higienski pripomoček ne le za tovrstne primere, ampak za redno vsakomesečno uporabo. Govorimo o vedno bolj priljubljeni menstrualni skodelici!

menstrualna_skodelica

Limited edition – HOT NEON PINK

Zakaj je menstrualna skodelica Lalicup popolna alternativa tudi za pohodništvo?

  • Prvi razlog je zagotovo ta, da jo lahko neprekinjeno uporabljaš tudi do 12 ur! Da, prav si prebrala. Pozabi na skrbi, kje boš zamenjala tampon, kam boš odvrgla odpadke, saj bo za brezskrben pohod poskrbela kar menstrualna skodelica. Tako se lahko v miru odpraviš na 1-urni ali 8-urni pohod.
  • Popolna je tudi za zelo močne menstruacije, saj ima zahvaljujoč inovativno zasnovi večjo kapaciteto in tako tudi pri močnejših menstruacijah ne prepušča.
  • Izdelana je iz mehkega medicinskega – platinum silikona, ki je izredno varen za uporabo in dosega višje fizikalne lastnosti ter preprečuje nabiranje bacilov in drugih nečistoč, zato lažje vzdržujemo njeno higieno.
  • ne povzroča alergij, vnetij ali glivičnih obolenj ter ne suši ali draži vaginalne sluznice kot klasični higienski pripomočki

Kaj lahko narediš za še večje udobje?

Kljub temu, da je menstrualna skodelica noro udobna, ter ima dodaten rob – dvojni rob, ki skrbi, da LaliCup ne pušča, lahko za dodatne udobje oblečeš še prisrčne menstrualne spodnjice, ki so namenjene ravno za tiste dneve v mesecu, ko se želimo počutiti še posebej udobno in sproščeno.
LaliPanties so pralne ter nam zagotavljajo popolno končno zaščito spredaj, zadaj in med nogami. Občutek in udobje, kot navadne hlačke! Uporabljaš jih lahko torej s menstrualno skodelico ali po želji tudi z vložki – brez skrbi, da bi te presenetili menstrualni madeži!