Vabimo vas, da v novo leto stopite z najboljšim možnim počutjem. Preverite, če med vsemi našimi aktivnostmi najdete aktivnost tudi zase.

V mesec januar bomo vstopili s tremi 8-urnimi UVAJALNIMI Tanergija® PILATES TEČAJI za začetnike. Namenjeni so vsem, ki bi se želeli dodobra naučiti vseh pilates osnov ter tako vaditi zares učinkovito.

  • S prvim uvajalnim tečajema začenjamo v torek, 9. januarja 2018 ob 18.30,
  • z drugim v torek, 16. januarja 2018 ob 20.30 in
  • s tretjim v ponedeljek, 22. januarja 2018  ob 20.15.

Vsi uvajalni tečaji potekajo na naši glavni lokaciji na Dunajski cesti 190.

Če pa bi se želeli na novo priključiti kateri izmed naših zunanjih lokacij (Koseze/Dravlje, Sostro, Gimnazija Šiška, Zupančičeva jama), lahko to storite brezplačno v TEDNIH PROMOCIJSKIH VADB, med 15. in 25. januarjem 2018.

Prav tako pa dodajamo s 15. januarjem 2018 na naš urnik vadb v Kosezah/Dravljah (igralnica Kengurujčki, Podutiška c. 92) TRI nove pilates termine za začetniške skupine, ki bodo na sporedu vsak PON (ob 20.40), SRE (20.15) in ČET (20.40). V tednu med 15. in 18. januarjem jih boste lahko obiskali povsem brezplačno.

Za prijave ali dodatna vprašanja nam pišite na info@tanergija.si ali obiščite našo spletno stran.

Sem Tanja Želj, po poklicu profesorica športne vzgoje in ambasadorka zdravega načina življenja, gibanja in razmišljanja. Stremim k temu, da živim svoje poslanstvo in v vsaki preizkušnji iščem izziv in motivacijo za pogumne korake naprej. Za mano je nekaj zahtevnejših življenjskih preizkušenj in vsaka me je na nek svoj način obogatila in naredila še boljšo, čeprav je bilo težko. Zelo uživam tudi v vlogi mame. In zelo uživam, ko vidim, da naši obiskovalci popravijo svojo držo telesa, postanejo močnejši, gibčnejši ali pa dosežejo pri sebi kak drugi premik naprej. Tukaj sem zato, da tudi vas premaknem naprej. Ste pripravljeni narediti korak naprej – zase? (Foto: Iztok Dimc)