Vsak posameznik ima svoj način, na katerega deluje v službi, oziroma na delovnem mestu. Nekateri imajo vse lepo urejeno in označeno, medtem, ko pa drugi lažje delujejo v razigranem delovnem okolju. V vsakem primeru obstajajo določene malenkosti, ki lahko vašo pisarno spremenijo v vaš udobni kotiček v katerem lahko delo poteka lahkotno, hkrati pa imate dovolj motivacije za vse vaše prihajajoče izzive. Preverite kako!

Spustite v pisarno dovolj zraka

Najbolje je kar zjutraj, ko pridete v službo lahko odprete okno za 10 minut, da se zrak v pisarni zamenja z novim in prinese svežino, ki je potrebna, da vas zjutraj še dodatno “zbudi”, kar omogoča možganom, da dobijo več kisika in s tem boste lahko lažje opravljali delo.

Pospravite odvečne predmete

Vsi vemo, da velikokrat pri sebi zadržujemo veliko predmetov, ki jih sploh več ne potrebujemo, pa naj bodo to znucani robčki, odvečni papirji, razni ovitki od bonbonov ali kakšne druge hrane. Naredite selekcijo predmetov, ki vam boso prišli še kdaj in tistih, ki jih imate iz navade samo za okras. Lažje boste delovali, če boste imeli na pisalni mizi izključno predmete, ki so povezani z delom, no izjema je kakšna slika s fantom ali najboljšo prijateljico.

Opozorilni listki

Vsekakor vam pridejo prav barvni listki, na katere si zapišete pomembne datume sestankov, oddaje poročil in ostalih poslovnih dogodkov, katere si je dobro zapomniti. Priznajte, da vam pa pride tudi prav, če si zapišete opomnik za kakšen rojstni dan prijateljice, ki si ga je tako težko zapomniti včasih.

Motivacijska tabla

Na leseno tablo si lahko prilepite slike in napišete kaj si želite doseči v tekočem mesecu. Lahko pa imate poleg še večjo tablo, kjer si zapišete tiste dolgoročne cilje, katere si lahko vsakič, ko jih pogledate še vizualizirate, kot da ste to že dosegli, nato pa v delovno akcijo!

Foto: Instagram