Glasba je nepogrešljiva stalnica v naših življenjih. In če se včasih, nekje sredi nakupovalnega vrveža, niti ne zavedamo, da nam s svojimi ritmi narekuje tempo metanja oblačil v košarico, so rezultati ankete, ki jo je med bralkami spletnega portala Cosmopolitan.si izvedel Huawei, pokazali, da si več kot 90 % bralk načrtno, v 50 % preko slušalk, zavrti priljubljeno playlisto in se v njene ritme potopi za vsaj dve uri dnevno, skoraj 40% med njimi pa celo za več kot štiri ure. Več kot 95 % od 603 odgovarjajočih bralk je tako potrdilo, da je glasba pomemben del njihovega življenja.

V časih, ko so telekomunikacijske naprave bistveni modni dodatki našega stila in si le stežka predstavljamo svetovljansko Newyorčanko, kako se prebija med množico ljudi in se po hitrem vsakodnevnem tempu sesede na sedež podzemne železnice, ki jo pripelje do doma, brez slušalk, skozi katere se vije glasba, ki jo pomiri, ponese v njen svet, ji napolni dušo in preplavi misli. A vse kaže, da takšne svetovljanke ni več potrebno iskati čez lužo. Je tukaj, med nami. Skoraj 90 % slovenskih Cosmopolitank namreč glasbo najraje posluša prek slušalk, od tega dobrih 20 % svoj modni slog začini z brezžičnimi. In kaj se iz njih sliši? V 70 % predvsem pop in rock vibracije, sicer pa je 40 % vprašanih priznalo, da si slušalke nadene med telefonskim pogovorom, skoraj 38 % med njimi pa s pomočjo slušalk gleda oz. prisluhne filmskim dialogom.

Glede na to, da 35% uporabnic žičnih slušalk zmotijo zavozlani kabli, moteči za njih pa so tudi neudobje, hrup iz okolice in posledično slaba kakovost zvoka, je brezskrbno pričakovati, da bo odstotek uporabe kvalitetnih brezžičnih slušalk med Cosmopolitankami doživel veliko rast. Če pomislimo samo na brezžične slušalke Huawei FreeBuds 3, o katerih se širi glas o udobju, izjemni kakovosti zvoka in popolni zadušitvi hrupa iz okolice, je jasno, da je prav ta pametna napravica natanko tisto, kar v svojem vsakdanjiku potrebuje 95% anketiranih bralk.

In zakaj so Huaweieve najnovejše slušalke FreeBuds 3 natanko tisto, kar potrebuje sodobna trendovska punca? Vgrajen imajo čip Kirin A1, zahvaljujoč kateremu se iz slušalk vije vrhunski zvok, usklajen z izjemnimi tehnikami obdelave zvoka in natančno nastavljenimi visoko občutljivimi zvočnimi membranami. Poleg tega se slušalke FreeBuds 3 ponašajo z obiljem vrhunskih funkcij, kot so preprosta in stabilna povezljivost, izredno nizki zakasnitveni časi in impresivni pristop k nadzoru okoliškega hrupa, ki omogočijo uživanje v glasbi, ogledu filma ali telefonskem pogovoru tudi v hrupnem ali vetrovnem okolju, slušalke pa lahko upravljate tudi preko aplikacije Huawei AI Life. Prek nje lahko namreč preprosto in hitro prilagodite raven aktivnega dušenja hrupa, prilagodite funkcijo dvojnega dotika in še veliko več.

Želite še več? Slušalki je možno nositi ure in ure, saj sta zaradi ergonomsko zaobljene krivulje in naravne oblike čepkov udobni in stabilno ležita nekoliko globlje v ušesu, kar zagotavlja opazno izboljšanje kakovosti zvoka. Neobhodno dejstvo pa je tudi, da Huaweijeve slušalke, na voljo v beli, črni in rdeči barvi, stanujejo v lični minimalistični škatlici za shranjevanje in polnjenje, ki zlahka najde svoje mesto v še tako majhni ženski torbici. Če vprašate nas, govorimo o absolutnem modnem »must have« kosu!