Pozabi na nakit spravljen v zaprašenih škatlah ali pa v omari, kjer so se vse verižice že prepletle med seboj. Zakaj ne bi pazila na svoj nakit, obenem pa ga pospravila na res poseben, unikaten način? Namesto dolgočasne škatle, ustvari nekaj sama! Tako boš imela dodaten dekorativni kos v tvoji spalnici! 

Razkaži svoj čudovit nakit na poseben način!

Če imaš veliko nakita, potem že veš kako težko zna biti, da ga organiziraš. Prstani in uhani so ponavadi tako drobni in se radi hitro izgubijo, medtem ko so zapestnice in verižice večje, da jih težko shranjevati v manjšem prostoru. Kar nekaj naninov je, kako lahko nakit primerno izpade v dnevni sobi ali veži. In ker je tvoj nakit nekaj posebnega – zakaj ga ne bi razkazovala? Če končno želiš svoj nakit spraviti v red in to storiti  na unikaten način, potem si poglej nekaj naših idej:

 

unikaten način za shranjevanje nakita

Zakaj ne bi uporabila kar veje drevesa? Odličen način za shranjevanje nakita! Vir: Pinterest

 

 

unikaten način za shranjevanje nakita

Recikliraj steklenice in jih uporabi kot stojalo za zapestnice! Kako lepo izgleda, kajne? Vir: Weheartit.

 

unikaten način za shranjevanje nakita

Preprosto in čudovito!

 

način za shranjevanja nakita

Unikaten način za shranjevanja nakita! Uporabi kakšno poličko in jo dekoriraj s svojim najljubšim nakitom!

 

Ideja za popestritev tvojega nakita

Če ti primanjkuje nakita, ki bi ga rada razkazovala v tvojem stanovanju na unikaten način, imamo zate zapestnice in verižice, ki te ne bodo razočarali! Odpravi se v spletno trgovino Smash in si izberi svoj najljubši jesenski modni dodatek! 

smash zapestnica

Zagotovo boš našla popolno zapestnico ali verižico zase!