Ste kdaj razmišljali zares o tem, kaj pomeni umiriti se? Kaj pomeni ustaviti se, upočasniti, vzpostaviti stik s sabo. Da je v bistvu takrat potrebno le umiriti našo glavo, naše misli? No, če še niste, potem lahko to storite zdaj.

Najprej razmišljate o tem, seveda. Nato lahko tudi kaj praktično zares storite. Ljudje smo različni in sproščajo/umirjajo nas različne stvari. Jaz vam privoščim, da najdete zase najboljšo. In da najdete toliko časa zase, da sploh spoznate sebe, da točne veste, kaj vas umirja in sprošča.

Eno možnost vam ponujamo tudi mi. Poglobljena vadba 4 letni časi je zelo dobro sprejeta med ljudmi in do sedaj še nisem imela obiskovalca, ki mu ne bi bila všeč. Tudi ti lahko prideš in preveriš – morda pa ti ustreza moj način umirjanja, sproščanja in iskanja stika v sebi.

Zakaj je to pomembno?

Zato, da znamo v realnem življenju v stresnih in konfliktnih situacijah reagirati po pameti, smiselno in brez večjih konfliktnih izbruhov. Da si ne delamo še večjega stresa kot ga nosi že življenje samo.

Vadba je na urniku enkrat mesečno, marčevski termin na voljo ta petek, 16. marca od 19.00 do 20.15. Prijavo oddaš na info@tanergija.si. Energija v zameno sta 2 obiska z redne pilates karte ali 17 € za člane/19 € za nečlane.

Sem Tanja Želj, po poklicu profesorica športne vzgoje in ambasadorka zdravega načina življenja, gibanja in razmišljanja. Stremim k temu, da živim svoje poslanstvo in v vsaki preizkušnji iščem izziv in motivacijo za pogumne korake naprej. Za mano je nekaj zahtevnejših življenjskih preizkušenj in vsaka me je na nek svoj način obogatila in naredila še boljšo, čeprav je bilo težko. Zelo uživam tudi v vlogi mame. In zelo uživam, ko vidim, da naši obiskovalci popravijo svojo držo telesa, postanejo močnejši, gibčnejši ali pa dosežejo pri sebi kak drugi premik naprej. Tukaj sem zato, da tudi vas premaknem naprej. Ste pripravljeni narediti korak naprej – zase? (Foto: Iztok Dimc)