Si pripravljena za premikanje meja? Rimmel London predstavlja novo tekočo podlago, ki presega vse meje dolgo obstojnega ličenja. Tekoča podlaga Lasting Finish Breathable Foundation zagotavlja ultra lahko in brezhibno prekrivnost z neverjetno obstojnostjo … tvoji koži pa vseeno pusti dihati. Končno je tu tekoča podlaga, ki je super lahka na tvoji koži in ostane na mestu cel dan in celo noč! 

Lasting Finish Breathable Foundation je Rimmelova najbolj lahka dolgo-obstojna tekoča podlaga, saj premika skrajne meje obstojnosti, dihanja podlage in ustvarjanja popolne poti. Lahko do srednje prekrivna podlaga se ne prenaša na oblačila in je odporna proti znojenju, brezhiben videz in hidracijo kože pa zagotavlja kar do 25 ur! Podlaga je lahkotna na obrazu, vsebuje pa tudi zaščitni faktor 20, s katerim boš zaščitila svojo kožo, da bo lepa tudi v prihodnje. Vsebuje tudi vitamine A, C in E.

Preprosta za uporabo

Podlaga je na voljo v kar štirih odtenkih, med katerimi boš zagotovo našla tudi pravega zase. Tekoča podlaga je povsem preprosta za nanašanje, saj ima vgrajen ergonomski aplikator – blazinico, ki omogoča hiter nanos za brezhiben videz. Nahaja se v elegantni steklenički s srebrnim pokrovčkom.

Uporablja jo Cara Delevigne

Novo tekočo podlago uporablja tudi priljubljena Rimmelova ambasadorka Cara Delevigne, ki nastopa tudi v oglasni kampanji za Lasting Finish Breathable Foundation, kjer je Cara prikupno elegantna s svežo in popolno poltjo.

Osvobodi svojo kožo z novo tekočo podlago Rimmel Lasting Finish Breathable Foundation!