Darilo počitnic je navdih za jesen, ki ga črpamo iz spominov na brezskrbnost poletja.

Zdaj smo že pošteno zagrizli v učno ali delovno rutino. Elektronska pošta, sestanki, preverjanja znanj in druge obveznosti … Je tudi tvoj urnik že čisto poln, preživiš v pisarni ure in ure? Dobra novica je, da nam danes pametni telefoni, ki so že prava mala pisarna, omogočajo, da smo v stiku s šolskimi ali delovnimi obveznostmi brez nuje, da sedimo v pisarni. In če je naš ‘mobilc’ ob tem še šik, potem smo zadeli terno.

Eden izmed najbolj navdušujočih primerov je ravno novi pametni telefon Honor 9. Čudovita naprava, ki združuje rokodelstvo in strokovni inženiring z jasno izraznostjo ter neverjetno oblikovalsko filozofijo. Kaj torej je potrebno za ustvarjanje izdelkov, ki postavljajo trende? Kaj navdihne pogumne nove mislece o prihodnosti oblikovanja? Kako preoblikovati preprosto obliko v nekaj, kar izgleda in daje občutek nečesa izjemno edinstvenega, kot delček čarovnije v tvojih rokah?

Glavni oblikovalec Honorja 9 ima za to jasno vizijo: “Nočemo, da je pametni telefon še en izdelek iz kalupa, ampak jasen izraz tvoje individualnosti. To je tisto, kar gre Honorju 9 dobro od rok – prinaša mnogo novih plasti prefinjenosti in prestopi na naslednji nivo s fokusom na mladostnem in neodvisnem življenjskem stilu. Če živiš za in ceniš ta trenutek, je Honor pravi zate.”

Lepota koncepta integriranega stekla: vsakdo je lahko “light catcher” in ustvari svojo svetlobo z Honorjem 9. 

Honor 9 se ne ponaša le z osupljivo jasnim videzom ter občutkom, ampak prinaša tudi neverjetne tehnične poudarke. Dvojna kamera izstopa z zagotavljanjem izjemnega kontrasta in podrobnosti s kombinacijo 12 MP velikega barvnega (RGB) ter 20 MP velikega monokromatskega (ČB) senzorja. Prefinjeno procesiranje slik omogoča vrhunsko izkušnjo fotografiranja v slabi svetlobi s čimer ujameš svoje spomine z živimi podrobnostmi, ne glede na to ali je dan ali noč.

Honor je ustvarjen za pogumne (“For the brave”) in izrazne ljudi, ki v življenju radi eksperimentirajo ter se igrajo s priložnostmi. 

Zakaj si torej ne bi privoščil nekaj navdihujoče nove opreme in to jesen potisnil moč svoje ustvarjalnosti v nove višave?