Narava nas je obdarila z debelo snežno odejo in čarobne fotografije iz gorskih predelov kar kličejo, da jih obiščemo, se sprehodimo in užijemo obilico čistega zraka, se kepamo ali pa se preizkusimo v priljubljenih zimskih športih. Pri tem pa nam je lahko v veliko korist pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro!

Vzemimo, da se le sprehajate med obiskom priljubljenih zimskih središč. Zanimalo vas bo, kako hitro ste hodili in kolikšno razdaljo ste prehodili. S tem je namreč povezano, kolikšno uslugo ste naredili svojemu telesu in predvsem izboljšanju splošnega počutja. Važno je, da je sprehod dovolj dolg ter da je hitrost ravno pravšnja, prilagojena ciljem, letom in telesni pripravljenosti. A ker so poledenela tla nevarna, imejte pri sebi dereze, ki jih lahko nataknete na siceršnjo kakovostno in predvsem razmeram prilagojeno obutev, ter pohodne palice. Te namreč preprečijo padce, ki se ne nujno končajo v puhasti in udobni debeli snežni odeji. In nenazadnje imejte pri sebi pametno uro kot je Huaweijeva Watch GT 2 Pro, kajti poleg beleženja dejavnosti vas ta lahko pelje nazaj na izhodišče, na mesto, kjer ste pustili vozilo ter na ta način prepreči, da bi se izgubili. Na njenem zaslonu pa boste lahko vedno preverili tudi vremensko napoved, kar je v zimskem času prav tako pomembno.

Kepanje požene kri po žilah

Priporočljivo je, da za razgibavanje telesa in izboljšanje cirkulacije krvi izkoristite vsako priložnost. Ne bojte se na plano izpustiti otroka, ki ga skrivate v sebi in, če je le mogoče, se spustite v boj s snežnimi kapami s partnerjem, otroci ali prijatelji. Več vas je, bolje! Metanje, izmikanje, tek, skrivanje, vse to je gibanje, ki ga bo poleg srčnega utripa beležila pametna ura. Razgibali in utrudili se boste celo bolj, kot če bi pretekli krajšo razdaljo z največjo možno hitrostjo in verjetno ni odveč pripomniti, da je kepanje pravzaprav odlična telesna vadba. Obremeni veliko mišičnih skupin in morda boste naslednji dan celo ugotovili, da vas boli mišica, za katero sploh niste vedeli, da jo imate.

Zimski športi vir nepopisne radosti

V zimskem času imate na razpolago raznovrstne športe, med katerimi sta najbolj priljubljena alpsko smučanje in tek na smučeh. Razmere letos skoraj ne bi mogle biti boljše. Način smučanja pametne ure Watch GT 2 Pro spremlja povprečno hitrost, razdaljo, skupni spust, največji naklon terena, raven kisika v krvi (SpO2), srčni utrip in še nekatere druge podatke, ki so koristni za analizo učinkovitosti. Ura poskrbi tudi za glasovno obveščanje, da vam med smučanjem ni treba gledati na zaslon, in prikazuje vremenske podatke. Ti so še zlasti pomembni, če se odločite za turno smučanje, saj si ne želite, da bi vas slabo vreme ujelo ravno med vzponom na vrh gore.

Hoja navkreber in spust s sanmi

Če niste ljubitelj smučanja, vam obilico zadovoljstva lahko ponudi že manjša s snegom pokrita vzpetina. Še zdaleč ne drži, da je sankanje primerno le za otroke. Ne pozabite namreč, da je pred sankanjem najprej treba hoditi in za sabo vleči sani, da se potem lahko spustite. Čeprav med spustom niste kaj dosti telesno dejavni, boste pa zato toliko bolj med hojo navkreber. Seveda pa nikar ne pozabite na varnost. Tako kot med smučanjem, je tudi med sankanjem priporočljivo nositi čelado, še posebej, če je spust daljši in poteka po gozdni poti.

Dvoranski zimski športi

Pametna ura Watch GT 2 Pro podpira še nekaj zimskih športov. Verjetno bob in hokej ne sodita ravno med tiste, ki bi zanimali veliko uporabnikov, se pa drsamo zato lahko vsi. Odsvetujemo sicer drsanje na zamrznjenem jezeru, kajti posledice padca v vodo v primeru da led poči so lahko hude; drsajte raje na dejavnosti primernih, urejenih površinah. Ste morda že slišali za kegljanje na ledu oziroma curling? Tudi ta je lahko eden izmed zimskih športov, s katerim boste razmigali svoje telo in naredili nekaj dobrega zase.

Pametna ura Huawei Watch GT 2 Pro je narejena, da vam pomaga raziskovati okolico, osvajati nove veščine in iskati meje telesnih sposobnosti. Je idealna spremljevalka, ki bo zabeležila vsak vaš korak in gib ter obenem natančno spremljala vaše zdravje. Minimalistična in udobna pametna ura je hkrati tudi vzdržljiva. Zaščitena je s safirnim steklom, ki je kot eden najbolj trdnih materialov na planetu odpornejši na praske, medtem ko je okvir ohišja iz trpežnega in lahkega titana, kar tvori nosljivo napravo sposobno slediti najtežjim zimskim avanturam.

Pametno uro Huawei Watch GT 2 Pro lahko uporabite v povezavi s pametnimi telefoni z operacijskima sistemoma Android ali iOS. Odlično pa deluje s pametnimi telefoni Huawei, kot sta Huawei P smart 2021 ali najnovejša pridobitev na slovenskem trgu, pametni telefon Huawei Mate40 Pro. Poleg tega jo je mogoče povezati z brezžičnimi slušalkami Huawei FreeBuds Pro, da lahko glasbo poslušate tudi kadar pametnega telefona nimate pri roki!

Za več informacij obiščite spletno povezavo: https://consumer.huawei.com/si/