Ekipa pilates centra Tanergija® vas vabi v našo družbo. Zato, da vašemu telesu pomagamo na poti do boljšega počutja, zdravja, do boljše drže! V Ljubljani vam je na voljo 5 lokacij, izberi sebi najbližjo ali najboljši termin.

V tednu od 15. januarja dalje v Kosezah pripravljamo tri nove ure za pilates začetnike. Prve tri ure vadbe so BREZPLAČNE.

Tako vas vabimo na vadbo:

  • v ponedeljek, 15. 1. 2018 ob 20.40
  • v sredo, 17. 1. 2018 od 20.15 in
  • v četrtek, 18. 1. 2018 ob 20.40

Na brezplačne ure prideš tako, da se prijaviš na info@tanergija.si s pripisom za pilates vadbo v Kosezah.

Prav tako na še TREH drugih lokacijah v Ljubljani organiziramo BREZPLAČNE uvajalne urice za pripravo na vadbo v 2. semestru.

Na voljo so:

  • brezplačne uvajalne urice na Gimnaziji Šiška (torek, 23. januar ob 17.00 in ponedeljek, 29. januar ob 17.00)
  • brezplačne uvajalne urice v Premiku (četrtek, 18. januar ob 20.30 in četrtek, 25. januar ob 20.30)
  • brezplačne uvajalne urice v Sostrem (petek, 19. januar ob 20.3 in petek, 26. januar ob 20.30)
    • Po brezplačnih uvajalnih uricah na zunanjih lokacijah se lahko priključite redni vadbi v 2. semestru na želeni lokaciji.

Sem Tanja Želj, po poklicu profesorica športne vzgoje in ambasadorka zdravega načina življenja, gibanja in razmišljanja. Stremim k temu, da živim svoje poslanstvo in v vsaki preizkušnji iščem izziv in motivacijo za pogumne korake naprej. Za mano je nekaj zahtevnejših življenjskih preizkušenj in vsaka me je na nek svoj način obogatila in naredila še boljšo, čeprav je bilo težko. Zelo uživam tudi v vlogi mame. In zelo uživam, ko vidim, da naši obiskovalci popravijo svojo držo telesa, postanejo močnejši, gibčnejši ali pa dosežejo pri sebi kak drugi premik naprej. Tukaj sem zato, da tudi vas premaknem naprej. Ste pripravljeni narediti korak naprej – zase? (Foto: Iztok Dimc)