Dve preprosti besedi. Zadimljene oči. Čudovit in vedno popularen videz, na katerega prisegajo mnoge ženske.

Zadimljen že … toda, ženske rade ustvarijo svoj oseben smokey look”, v trendovskih odtenkih sezone. Zato so se pri Deborah Milano – italijanski poznavalec barv in ličenja – odločili za nov koncept. Nove, brezhibne, popolne palete senčil s 5 odtenkiPerfect Smokey Eye Palette. Senčila predstavljajo odtenke barv v nadvse stilsko oblikovani embalaži.

Naslednice super uspešnih Eye Design Quad, toda še boljše, še lepše, še uporabnejše! Visoko pigmentirane barve delujejo sijoče, dramatično, opazno.

Ustvarite povsem svoj “zadimljen videz” s pomočjo novih palet senčil Perfect Smokey Eye Palette by Deborah Milano. Videz, ki bo samo vaš in neposnemljiv!

Visoko pigmentirani prašek je izjemno mazljiv, zato je poigravanje z barvami otročje lahko, končen rezultat pa še kako viden. In zakaj so palete tako zelo unikatne? Zahvaljujoč super mehkemu, super mazljivemu prašku in super navdušujočim barvam. Senčila so obogatena z magnezijevim karbonatom, tudi zato ob nanašanju senčila drsijo z neverjetno lahkostjo. Prekrivnost je lahko lahka ali intenzivna, odvisno od želenega rezultata. Senčila se ne kopičijo v grudicah (vsebujejo posebne praške v lahkih molekulah) in so nadvse mazljiva.

6 odtenkov

Perfect Smokey Eye Palette je na voljo v 6 harmonijah barv; od tistih »must have« črnih in modrih odtenkov, do najbolj trendovskih barv sezone.

Oftamološko testirano.