Max Factor predstavlja maskaro Lash Crown, ki bo predrugačila uporabo maskare. Navdih zanjo so tehnike umetnikov ličenja, s katerimi dosegajo čudovito polne, podaljšane in debelejše trepalnice. Max Factor Lash Crown je zasnovana z inovativno konico krtačke v obliki krone, ki ustvari videz dolgih in gostih trepalnic. Ustvarite definirane in povečate trepalnice od korena do konice z enim samim nanosom!

Bodite opazni
Glavna Max Factorjeva filozofija je, da je lahko vsaka ženska glamurozna, če ima na voljo primerne pripomočke in znanje. Zato je Max Factor ustvaril inovativno maskaro, s katero lahko ustvarite dolžino, definicijo in volumen. Z maskaro Lash Crown boste ustvarili glamurozno razčesane trepalnice – kot krona. Vsi umetniki ličenja vedo, kako pomemben je dober prvi vtis dramatičen izgled očesnega ličenja in prav zato je Lash Crown oblikovana tako, da ponudi popolno simetrične trepalnice, ki pustijo vtis.


Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor; dodaja: »Ko želijo ženske, da se zaradi njihovega ličenja za njimi obračajo glave, jim svetujem, naj poudarijo oči, saj je to prva stvar, ki jo ljudje opazimo na drugih. Najbolj zaželjen izgled trepalnic so dolge, enakomerne in definirane od korena do konic, biti pa morajo tudi zelo polne. Z uporabo podaljševalnih tehnik in različnih tipov maskar lahko gradimo videz trepalnic z definicijo manjših trepalnic in hkrati z veliko volumna pri korenu, kar je lahko časovno precej zamudno. Nova Max Factor Lash Crown mi omogoča da ustvarim močan videz v trenutku – hitro in učinkovito

Inovativna krtačka
Krtačka nove maskate je s krono na konici zasnovana intuitivno in z namenom, da enakomerno doda volumen pri korenu trepalnic, hkrati pa zagotovi definicijo in ločitev konic.

Ob strani ima maskara dva seta ščetin, ki sta »barvno« ločena na spodnji strani krtačke. Vsak set sestavlja 135 ščetin v treh vrsticah, kar zagotavlja definicijo. Distinktivna glavna stran krtačke ima loke, ki omogočajo natančno in enakomerno ločitev trepalnic v notranjem in zunanjem kotičku očesa.

Zahvaljujoč mehkim silikonskim ščetinam z maskaro dosežemo korene trepalnic in s tem ustvarimo gostoto na dnu. Izpostavljeno »barvno« jedro je pametno oblikovano, da vam pokaže kdaj je dno ščetin prazno, kar omogoča targetiranje točno določenih trepalnic, brez skrbi da bi nanesli preveč izdelka na tiste, ki so že obarvane.

Z Max Factor Lash Crown bodo vaše trepalnice vedno glamurozno zapeljive!

#crownyourlook #majesticeyes