Tokrat bom nekaj vrstic namenila ThetaHealingu. Metodi zdravljenja podzavestnih prepričanj, s katero sem se srečala leta 2012 in od takrat dalje postala popolnoma navdušena nad to metodo zdravljenja. Morda se sliši klišejsko, pa vendar; ThetaHealing je metoda, ki mi je spremenila življenje in pogled nanj. S to tehniko se je izboljšal odnos do mene same in moje okolice, kar je pa najbolj pomembno, končno sem se osvobodila nekaterih  starih in globokih vzorcev iz preteklosti, ki so me ne glede na to, koliko sem se trudila, vedno prikovali nazaj na stare tirnice.

Ker sem močno zdravljenje doživeli pri sebi, sem se odločila, da želim to znanje deliti tudi z vami, zato sem se odpravila k Vianni Stibal, ustanoviteljici te metode in pridobila certifikat za ThetaHealing učiteljico. Odvodila sem že kar nekaj seminarjev, za mano pa je tudi veliko individualnih terapij. In še sporočilo za vse tiste, ki ne verjamete…Čudeži se dogajajo. Samo dovoliti jim moramo, da vstopijo v naše življenje. 

Kaj je ThetaHealing?

ThetaHealing je močan sistem samozdravljenja in je namenjen vsem vam, ki ste pripravljeni iti naprej in narediti pozitivno spremembo v svojem življenju. Je enostavna, hitra in učinkovita metoda zdravljenja in odstranjevanja omejujočih podzavestnih prepričan na kateremkoli področju vašega življenja. Je metoda s katero odkrijete svojo notranjo moč in v polnosti zaživite svoje življenje.

ThetaHealing ozavešča prepričanja in globoke vzorce na vseh ravneh vašega obstoja, tako fizičnem, čustvenem, duševnem, kot tudi duhovnem. Vsa vaša trenutna prepričanja in občutki ustvarjajo vaše sedanje življenje. Če so ta prepričanja omejujoča, poleg tega pa še potisnjena globoko v podzavest ima to velik vpliv na potek vašega mišljenja in čutenja, s čimer si dan za dnem ustvarjate določene izkušnje in jih živite. Prav vse kar si lahko zamislite, se lahko manifestira tudi v vašem fizičnem svetu, ko ste to pripravljeni sprejeti.

Morda je čas za korenite spremembe napočil tudi za vas? 

Vsi tisti, ki želite prevzeti vajeti življenja v svoje roke ter se osvoboditi spon preteklosti vabljeni, da se nam pridružite na Začetnem TehtaHealing seminarju v Žireh v juliju ali v Ljubljani v avgustu.

Več informacij o seminarju, lokaciji in prijavi vas čaka TUKAJ!

Čas je za spremembe 🙂 Se vidimo 🙂 

Suzana je strastna raziskovalka življenja. Skozi delo na sebi in potovanja na najrazličnejše konce sveta se je seznanila za najrazličnejšimi tehnikami za zdravje telesa, uma in duha. Njene storitve obsegajo pestro paleto masaž (refleksoterapija, shiatsu, klasična masaža), osebno svetovanje, poučevanje ThetaHealing metode ter poučevanje flow joge. Pokukajte na njeno Facebook in spletno stran: