Ste si kdaj zaželeli, da bi obstajala čarobna paličica, ki bi vaše težave, travme, bolečine in žalovanja hitro, preprosto in predvsem s čim manj truda samo pretvorila v svetlobo? Mislim, da si vsi to želimo.

In včasih smo tako zelo nemočni, potem pa naletimo na terapevta, ki iz nas želi izvleči nemogoče in po terapiji se počutimo kot izžeta cunja. Želeli smo si samo, da nas nekdo posluša in razume, ali pa da je samo tam, za nas, da se počutimo varne in sprejete. V svoje delo tako sedaj vnašam ravno tisto, kar sem pogrešala – da na terapijah skozi razvajanje dosežemo maksimalno učinkovitost. Na seansah terapevtske joge vam ni potrebno ne govoriti, ne molčati, preprosto samo STE. Namesto vas dela vaša duša. Terapevtska joga je pravzaprav nastala kot pomoč pri zdravljenju zelo bolnih ljudi, predvsem je zelo blagodejna pri rakavih in težje mobilnih ljudeh, kar samo dokazuje, da je primerna prav za vsakogar, saj ne zahteva posebne fizične gibljivosti. Nasprotno, s pravimi pripomočki telo počiva veliko bolj učinkovito kot v običajni ležeči pozi. 

Terapevtsko jogo je začela izvajati gospa Cheri Clampett iz Santa Barbare (ZDA) potem, ko je sama prestala izkušnjo zdravljenje raka. Kot jogijska učiteljica je poskušala omiliti simptome te bolezni z zavedanjem, da je vsaka bolezen predvsem odgovor našega telesa na stanje našega duša, način življenja in predvsem potlačena čustva, pretekle travme, ki se leta in leta zadržujejo v nas. S tem, ko prisluhnemo svojemu telesu v globoki sprostitvi, nam le-to samo pove, kaj se dogaja in kako naj bi ukrepali. Začela je delati z bolniki, ki so zboleli za težkimi, neozdravljivimi boleznimi, kot so AIDS, rak ipd. ter prilagajati jogijske poze njihovim fizičnim zmožnostim. Ljudje so se sproščali v prilagojenih pozah, ki jih sicer ne bi bili zmožni izvajati. Kmalu so se pokazali čudoviti rezultati te čarobne tehnike. Danes Cheri poučuje in vodi tečaje terapevtske joge po vsem svetu in pomaga ljudem, nad katerimi celo uradna medicina nemalokrat naredi križ. Sodeluje z dr. Arthurom Pealom, učiteljem kineziologije in anatomije, poznavalcem tradicionalne kitajske medicine in tako se danes terapija Terapevtske joge sestoji iz vseh teh elementov, da bi lahko kar najbolje pomagali ljudem, ki so v stiski, ne samo fizično, temveč tudi na drugih nivojih.

Sama sem se z terapevtsko jogo prvič srečala oktobra 2015, ko je v Slovenijo Cheri prišla prvič. Že njena prisotnost me je prevzela, po vseh delavnicah, ki so se en teden zvrstile vsak dan, pa sem bila kot prerojena. Učinki te vadbe so res neverjetni. V Santa Barbari (ZDA) se teh vaj uči tudi bolnišnično osebje za delo s hudo bolnimi.

Nekaj mesecev nisem bila z vami, zaradi osebnih razlogov, zdaj pa se ponovno vračam z vadbami, ki vas bodo napolnile z energijo in se boste v svoji koži počutili veliko, veliko bolje. Po novo znanje k Cheri in Arthuru se odpravljam v začetku marca. Z vadbami pričnemo konec marca.

Ne čakajte, izberite si nekaj Zase.

Osnovni tečaj Savinine joge obraza

Napredno pomlajevanje-nadaljevalni tečaj Savinine joge obraza

Terapevtska joga

Vadba ženska energija

Dihalne tehnike-DIH je življenje

Individualne vadbe

Delavnice, predavanja in tečaji v podjetjih

Posebni programi za tiste, ki se odločijo narediti nekaj Zase in ponovno zaživeti polno in z veliko energije:

Program ZASE  – 2 meseca – 2x tedensko

 • Joga obraza – 1x tedensko
 • Terapevtska joga – 1x tedensko
 • Vaje, ki jih boste izvajali med srečanji doma
 • Individualni pogovor o vaših težavah in željah – 45 min

Program PRENOVLJENA – 3 mesece – 2x tedensko

 • Joga obraza – 1x tedensko
 • Terapevtska joga  – 1x tedensko
 • Vaje, ki jih boste izvajali med srečanji doma
 • Individualni pogovor o vaših težavah in željah – 45 min

Program ŽENSKA ENERGIJA in HORMONSKO RAVNOVESJE – 2  meseca – 2x tedensko

 • Joga obraza – 1x tedensko
 • Vaje ženska energija– 1X tedensko
 • Vaje, ki jih boste izvajali med srečanji doma
 • Individualni pogovor o vaših težavah in željah – 45 min

Preverite, kaj vse smo pripravili za vas na Facebook strani »Zaseyoga«

AKCIJA! Ob prijavi do 28.02.2016 vam nudimo 10% popust.

Sem človek, ki nenehno in neumorno raziskuje vsa področja boljšega počutja, zdravja in bivanja človeka. Tako sem med raziskovanjem boljšega počutja zase srečala Jogo Obraza pri Savini Atai. Prevzela me je, ker sem se tako hitro počutila bolje in lepše J Joga obraza poskrbi za čisto vse hormone, pretočnost, vse organe in enostavno zažariš. Ni vadbe, ki zahteva tako malo in daje tako neverjetno veliko. Sem mamica dvema sinovoma in kmalu bom tudi babica. Večino časa sem bila samohranilka in ni bilo vedno lahko. Jaz pravim nikoli ne obupaj, ker vedno posije sonce. Z vztrajnostjo in delom na sebi vsakomur uspe, tudi tebi bo!
https://www.facebook.com/ZASEYOGA/