S prihajajočim novim letom se bližajo novoletne zaobljube, ki so venomer dokaj podobne tistim lanskim – dieta, manj alkohola in več gibanja. Ženske pogosto najdemo veliko razlogov (beri: izgovorov) za izogibanje novo zastavljenim ciljem, najrajši pa se opravičimo z menstruacijo. Ta nam namreč znatno oteži dnevno dozo vaj, ki bi nam v nekaj mesecih prinesle izklesano telo. Kako se torej kljub menstrualnemu ciklusu spopasti s počepi, skleci in tekom?

Menstrualna skodelica LaliCup pride v več različnih barvah!

Spoznaj menstrualno skodelico in se poslovi od strahu pred rdečimi madeži na svoji najljubši trenirki! Da se čim hitreje navadiš na samo uporabo, pa jo naroči že pred začetkom leta 2018! Toda zakaj bi z njo nadomestila praktične tampone? Razlog je preprost — menstrualna skodelica je mnogo bolj enostavna in praktična. Zaradi svoje fleksibilnosti se veliko lažje prilagodi tvojemu telesu med telovadbo (ter opravljanjem vsakodnevnih aktivnosti). Strahu pred puščanjem tako rečeno ni!

Z menstrualno skodelico ti na skrbi ni potrebno imeti rezervnih tamponov ali vložkov. Marsikateri od nas se je namreč že zgodilo, da je sanitarne pripomočke pozabila doma. Skodelica je ena sama, izprazniš pa jo po potrebi — to je lahko pred, med in po telovadbi.

Telovadba med menstruacijo je na splošno mnogo lažja z skodelico, obenem pa vam preprečuje enega najbolj tipičnih izgovorov za izogib telovadbi ter vam s tem olajša vztrajanje z novoletnimi zaobljubami.

Za več osnovnih informacij o menstrualni skodelici klikni tukaj ali pa obišči spletno stran LaliCup!