Oven

21. 3. – 20. 4.

Sreča vas bo spremljala v pogledu denarja, kjer bodo dinamični premiki. Popolnoma od vas bo odvisno, kako boste vlagali energijo in s tem pridobili rezultate. Naklonjena vam bosta Venera in Pluton, ki vnašata harmonijo in romantiko. Na delovnem mestu pa nekaj previdnosti ne bo odveč v sredo.

 

Bik

21. 4. – 20. 5.

Pridobili boste notranjo moč in stopili korak naprej. Zvezde vam bodo naklonjene v ljubezni, čutna lepotica Venera pa vam bo podarila ključ do ljubezni in s tem do dobrega počutja. V zdravstvenem smislu popazite na grlo in posledično na pravilen način povejte mnenje. Zapisujte si svoje občutke.

 

Dvojčka

21. 5. – 20.6.

Konec meseca se bodo zadeve odvile v smeri, ki bo pričakovana. V ospredju tedna bo aspekt med Merkurjem in Saturnom, ki prinaša ugodne rešitve in smernice osebnega napredovanja. Komunikacija, učenje in pridobivanje informacij vam bo podarilo notranjo moč in s tem tudi zaupanje.

 

Rak

21. 6. – 22. 7.

Čas bo namenjen raziskovanju tistim stvarem, ki so vezani na preteklost. Naklonjenost Jupitra boste uporabili sebi v prid in ugotovili notranjo moč. Slednja vam bo prišla prav na delovnem mestu, saj si boste tako upali več. Denarno se bodo zadeve odvijale v vašo korist. Srečen dan: petek.

 

Lev

23. 7. – 22. 8.
Venera in Pluton prinašata v vaše življenje mnogo drznosti in učinkovitosti. Raziskovali boste tudi zadeve, ki so tako ali drugače vezane na pojem skrivnosti. Kolo usode se bo zavrtelo v ljubezni v smeri učenja zavestne komunikacije. Zdi se, da bo nekoliko naporno, če ne bo vse po vaše.

 

Devica

23. 8. – 22. 9.

Odločitve, ki jih piše življenje bodo od prve do zadnje pozitivne in pomenijo v celoti napredek na osebni in duhovni ravni. Na odločen način boste povedali svoje mnenje. Seveda pa popazite na pravilnost izrečenih besed. Merkur vam bo naklonjen tudi v vseh oblikah sodelovanja.

 

Tehtnica

23. 9. – 23.10.

V tem tednu bo do izraza prišlo zanimanje za zdrav način življenja. Odgovornost bo imela Luna, ki prinaša tudi sprejemanje za drugačno mnenje. V ospredju bo diplomacija, ki prinese določeno rešitev. Ključ do osebne sreče bo pogovor, izgubljeno energijo pa vam bo povrnila narava.

 

Škorpijon

24.10. – 22.11.

Sanje so tiste, ki so pot do upanja. Pred vami je nekoliko bolj čustven in romantičen teden. Naklonjen vam bo Mars, ki prinaša premike in delavnost. V ospredju bo tudi trma, katera pa bo morala prerasti v vztrajnost. Dovolite si narediti tiste premike, ki vam bodo podarili zaupanje v moč življenja.

 

Strelec

23.11. – 21.12.

Jupiter, s katerim ste povezani vam bo pomagal pri kreativnosti in ustvarjalnosti. Nakazano je, da boste naredili tudi stvari, ki so v celoti vezane na novo. Dovoli si boste upati in tako pridobili osebno motivacijo in napredek. Pred vami bosta dva izziva, tako v službi kot tudi v ljubezni.

 

Kozorog

22.12. – 20. 1.

Ljudje, ki bodo prihajali v vaše življenje vam bodo v prenesem pomenu učitelji in učenci. Naklonjen vam bo Neptun, ki v sebi združuje nevidno moč in tako boste z veseljem motivirali druge. S težavo boste sprejeli tuje mnenje, toda ravno to bo pot do uspeha. Počasi se daleč pride.

 

Vodnar

21. 1 – 18. 2.

Sonce in Saturn vam bosta pomagala razumeti določene naravne procese in s tem najti rešitve. Aktivnosti bo veliko, med njimi bodo mnoge uspešne, toda poanta časa bo, da usmerite moč v tisto, kar vas bo osrečilo. Prelomnica tedna bo sreda, ko se bodo zadeve obrnile v nepričakovano smer.

 

Ribi

19. 2 – 20. 3.

Zdrav način življenja vsebuje dovolj gibanja, zdravo prehrano in pozitivne misli. Teden bo v sebi skrival pozitivne preobrate v ljubezni. Naklonjena vam bo čutna lepotica Venera, ki prinaša magnetično privlačnost. Lažjih poti pa ni in jih ne bo, so zgolj plod človeške domišljije.

Če tudi vas zanima astrološka karta, pisna analiza ali osebni kontakt, me
pokličite ali mi pišite.
041 428 966
www.tadej-sink.si